metalshow

Neogen Club striga catalogul!

Neogen, portalul numarul 1 in Romania, a extins aria de servicii oferite de Neogen Club, cu noi oportunitati de social networking, prin lansarea a doua noi sectiuni: Liceu si Facultate.

Oferind o platforma personalizabila si dinamica, Neogen Club re-intregeste comunitatile de absolventi si actuali elevi. Utilizatorii se pot alatura unui numar de aproape 2.000 de comunitati formate din actualii elevi sau absolventi ai tuturor institutiilor de invatamant liceal si universitar din Romania. Neogen Club ofera utilizatorilor oportunitatea de a-si impartasi experientele, de a fi parte activa a comunitatii construite in jurul institutiei de invatamant, asigurandu-le maximul de confort online. In acest fel inclusiv cei care doresc sa urmeze in viitor cursurile unei facultati pot urmari atmosfera si evenimentele caracteristice, luand la cald pulsul vietii de student in facultatea respectiva.

In prezent, Neogen Club numara aproape un milion de utilizatori peste 15 ani dintre care aproximativ 2/3 este reprezentat de persoanele peste 25 de ani.

Ne re-intalnim pe Neogen Club!
Neogen ofera celor care reusesc sa re-intregeasca primii clasa sau grupa o masa festiva in valoare de 1000 Euro. Tot ce trebuie sa faca este sa adune intregul colectiv in sectiunea dedicata clasei/grupei sale, in perioada 1 decembrie 2006-15 ianuarie 2007.

Bucuresti, 28.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *