metalshow

NEGURA BUNGET – Turneu de lansare

‘Virstele Pamintului’ si ‘Maiestrit/Maiastru Sfetnic’

NEGURA BUNGET, una din cele mai titrate trupe metal romanesti, vor sustine in perioada 15 – 19 aprilie un turneu de lansare a ultimelor doua materiale discografice, ‘Virstele Pamintului’ si ‘Maiestrit/Maiastru Sfetnic’.

Datele turneului sunt urmatoarele:
15 aprilie – Timisoara, Daos Club
16 aprilie – Cluj-Napoca, Irish Music Pub
17 aprilie – Sibiu, Lasermaxx
18 aprilie – Iasi, Hand Club
19 aprilie – Bucuresti, The Silver Church

Biletele pentru concertele NEGURA BUNGET din Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu si Iasi costa in avans 15 RON, iar pentru concertul din Bucuresti costa 20 RON.
Biletele pot fi procurate online la Eventim.ro, MyTicket.ro, din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone si din locatiile de concert.

In ziua concertului pretul biletelor va fi de 20 RON, respectiv 25 RON pentru Bucuresti.

In decursul celor 15 ani de existenta NEGURA BUNGET a lansat patru albume, doua EP-uri si un demo si se pregatesc sa scoata pe piata in prima parte a lui 2010 nu mai putin de trei materiale noi: ‘Virstele Pamintului’, ‘Maiestrit/Maiastru Sfetnic’ si DVD-ul ‘Focul Viu’.

‘Virstele Pamintului’ este primul album inregistrat in noua formula alcatuita din Corb – chitara/voce, Spin – chitara, Gadinet – bass, Ageru Pamintului – voce/percutie/xilofon/tulnice, Inia Dinia – clape si Negru – tobe. Este un album despre locuri ale pamantului si locuri ale spiritului, despre legaturi ce transced lumi, legaturi mijlocite prin elementele pamant, roua, jar, munte, piatra, vant, arbore sau prin spatiile fizice incarcate de semnificatii de mult uitate, Dacia, Ceahlau, Om, Caliman.

‘Maiestrit’ este ultimul material NEGURA BUNGET inregistrat in componenta initiala si contine varianta re-inregistrata intr-o maniera pasionala a clasicului ‘Maiastru Sfetnic’, lansat in anul 2000 de Bestial Records. Albumul va avea ca bonusuri doua piese acustice.

DVD-ul “Focul Viu” este primul material video al trupei ce contine un concert intreg, filmat cu camere profesionale. In afara celor 90 minute ale concertului inregistrat in Bucuresti in luna ianuarie 2008, DVD-ul va include un slideshow cu poze live inedite, precum si versiunile re-aranjate ale tuturor videoclipurilor NEGURA BUNGET aparute pana acum.

Turneul NEGURA BUNGET este produs de One Event si Negura Music. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu si la contact (at) negurabunget.com.

www.negurabunget.com | www.myspace.com/negurabunget
www.event.mu

Bucuresti, 23.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *