free download 78 travel guides written by experts

Negru a pus la bataie o tona de frisca pentru o farsa de senzatie

Pasionat de paraşutism, Mihai Sturzu şi-a programat de curând o săritură în tandem, tocmai la Braşov. Echipa lui Negru a intrat imediat pe fir şi a pregătit o adevărată petrecere de…aterizare. Spre disperarea lui Mihai, a avut loc un mic detour, aterizând exact în mijlocul unei nunţi. Pentru că altarul mirilor şi întreaga nuntă a fost distrusă în urma aterizării, s-a iscat un adevărat scandal în care victima a fost acuzată de întreg dezastrul. Cum a reacţionat Mihai şi, mai ales, cum a scăpat din mijlocul celei mai mari bătăi cu frişcă din istoria televiziunii, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, la Plasa de stele.

Mâine seară, de la 20:20, campionul divertismentului, Dan Negru, revine pe micile ecrane cu o farsă incredibilă! Mihai de la Hi-Q, strică fără voia sa nunta unor braşoveni. Echipa lui Dan Negru a aflat că Mihai doreşte să sară cu paraşuta la Braşov, deoarece se pregăteşte să devină pilot. Pentru ca totul să iasă ca la carte, echipa emisiunii “Plasa de stele” a pregătit o adevărată petrecere în aer liber: 100 de persoane au venit în calitate de nuntaşi, au fost aduse sute de platouri cu mâncare, a fost construit un altar pentru căsătorii în aer liber şi au fost aranjate mesele special pentru nuntă.

Săritura urma să fie în tandem, aşa că echipa de farsori a putut conta pe ajutorul unui paraşutist profesionist. Astfel, farsorii s-au deplasat la Ghimbav, unde au convins echipa de paraşutişti ai aeroclubului să le fie complici în realizarea unei farse cu totul şi cu totul spectaculoase. Victima a ajuns la Braşov fără nici cea mai vagă bănuială că oamenii care urmau să îl antreneze îi vor juca de fapt o farsă.

Totul a decurs conform planului: Mihai a urcat în avion, a sărit în tandem cu instructorul, însă în momentul aterizării, acesta a făut un mic detour faţă de ceea ce repetaseră iniţial. In loc să aterizeze la punctul stabilit, cei doi au aterizat în mijlocul unei nunţi. Pentru că altarul mirilor şi întreaga nuntă a fost distrusă în urma aterizării, s-a iscat un întreg scandal în care Mihai a fost acuzat de intreg dezastrul.

În mijlocul acestei tevaturi a început şi cea mai mare bătaie cu frişcă din istoria televiziunii, pentru care echipa de farsori a folosit nu mai puţin de o tonă de frişcă. Toţi „nuntaşii”, înarmaţi cu tarte cu frişcă au început să se arunce cu ele, victima fiind prinsă în mijlocul acestui război. Cum a reacţionat Mihai şi, mai ales, cum a scăpat din mijlocul nuntaşilor furioşi, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, la Plasa de stele.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *