celula de arta octombrie

“Neatza cu Răzvan şi Dani” aniversează 8 ani de emisie live pe pârtia Kalinderu din Buşteni

Vinerea aceasta, cel mai îndrăgit matinal din România, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, aniversează 8 ani de emisie live la Antena 1, 8 ani de când Răzvan şi Dani spun „Neatza”, cum altfel decât la ora 8 fix. Luna februarie e întotdeauna mare prilej de bucurie în familia matinalului de la Antena 1, iar în acest an telespectatorii sunt invitaţi să petreacă împreună o dimiNeatză magică alături de echipa emisiunii, live, pe pârtia Kalinderu din Buşteni.

„În 8 ani, <<Neatza>> şi-a făcut foarte mulţi prieteni şi, în momentele de sărbătoare, prietenii îţi sunt mereu alături”, a declarat Dani Oţil, în timp ce pentru Răzvan Simion, cea de-a opta aniversare a emisiunii poartă o încărcătură deosebită: „8 e cifra mea norocoasă. Sunt născut pe 08.08.’80, am jucat jucat handbal purtând tricoul cu numărul 8 şi am terminat studiile cu 8.80… aşa că la 8 ani de <<Neatza>> vreau să facem ceva memorabil!”.

S-au mutat cu totul într-un mall, timp de o săptămână, în scopuri caritabile, au transmis de la mare, dar şi de pe pârtia de schi, au spus „bună dimineatza” din cele mai spectaculoase decoruri, au sărbătorit Revelionul în zorii zilei, în prima ediţie „Neatza” din an, aşa că şi de această dată telespectatorii vor fi întâmpinaţi cu surprize de zile mari, invitaţi de marcă şi multe poante. Alessia, Dj Rynno, Amna, Lidia Buble şi Voltaj sunt doar o parte dintre invitaţii care li se vor alătura matinalilor în această ediţie aniversară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *