free download 78 travel guides written by experts

Nea’ Beni omagiat in emisiunea Gabrielei Firea

Gabi Firea Show lider în topul audienţelor

Duminica aceasta, Gabi Firea şi-a încântat telespectatorii cu o ediţie de colecţie, dedicată lui Benone Sinulescu, un artist celebru, cu o activitate de peste 55 de ani pe scena muzicii româneşti. Amintirile impresionante ale maestrului, muzica de calitate şi momentele savuroase au făcut ca emisiunea Gabi Firea Show să se impună ca lider de piaţă la nivelul targetului all urban.

În această săptămână, îndrăgita prezentatoare Gabi Firea a revenit la Antena 1 cu o ediţie specială Gabi Firea Show, dedicată maestrului Benone Sinulescu. Venit tocmai din Siriu în Capitală pentru a-şi face o carieră, nea’ Beni a dezvăluit ieri din secretele carierei sale de succes, dar şi aspecte necunoscute din viaţa de dincolo de scenă. Nu au lipsit amintiri impresionante, muzica de calitate şi momentele savuroase puse la cale minuţios de echipa emisiunii.

Pentru Benone Sinulescu au fost pregătite numeroase surprize, de la demonstraţii de artă culinară, la momente muzicale deosebite. Maestrului i-au fost alături trupa Millenium, Narcotic Sound, Celia, Cătălin Josan şi Vlad Miriţă, iar pentru că a făcut greşeala să povestească despre momentele în care era bonificat în produse pentru prestaţiile sale, echipa emisiunii i-a făut cadou o curcă şi câteva borcane de dulceaţă.

Emisiunea Gabi Firea Show s-a situat ieri ca lider în topul audienţelor pe tronsonul său orar. Astfel, emisiunea moderată de îndrăgita prezentatoare Gabriela Firea a înregistrat un rating mediu de 2,7 procente şi o cotă de piaţă de 10.1% pe segmentul all urban, în timp ce pe locul secund s-a clasat programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, care a înregistrat un rating mediu de 2,6 procente şi o cotă de piaţă de 9,5%, la nivelul aceluiaşi target.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 U si all urban
Perioada 18 martie 2012

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *