Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ne vedem la TVR – Remember Madalina Manole

Pe 29 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro

Ediţia Ne vedem la TVR din această sâmbătă nu va fi ca oricare alta. Şi aceasta pentru că, fiind ultima ediţie a emisiunii înainte de vacanţă, Marina Almăşan a ales să o dedice unei prietene a emisiunilor sale la TVR, un om care a plecat dintre noi înainte de a spune tot ce avea de spus – Mădălina Manole.

Sunt prezenţi în studioul TVR 1 tatăl Mădălinei, între emoţie şi vehemenţă, Mirabela Dauer şi Maria Dragomiroiu, scăldate în lacrimi, Sanda Ladoşi, rememorând şedinţa foto la care a participat alături de Mădălina, în calitate de proaspete mămici, acum trei ani, Aurel Moga, Adrian Daminescu, cu amintiri din turnee, Titus Andrei, Ionel Tudor. Momentele din arhivă, care ne vor reaminti şlagărele Mădălinei, vor fi completate de două tinere interprete care s-au remarcat printr-un timbru foarte asemănător cu al „fetei cu părul de foc” şi care vor aduce telespectatorilor, evident, piese din repertoriul Mădălinei Manole, acompaniate de band-ul condus de Andrei Tudor.

Şi tot în această ediţie, Ne vedem la TVR cu Ştefania Ghiţă, colegă de debut a Mădălinei, care va rememora primii paşi ai solistei pe marile scene, în vremea când alcătuiau duetul Alfa şi Beta. Poetul Lucian Avramescu, cel care le-a lansat pe cele două fete în „Serbările Scânteii Tineretului”, şi-a amintit şi el de „muntele de talent cu numele de Mădălina Manole”.

„Ediţia de sâmbătă va fi una atipică. I-o vom dedica Mădălinei, o foarte apropiată colaboratoare a emisiunilor mele, încă de pe vremea Ceaiului de la ora 5. Vom vorbi despre Mădălina – omul şi artistul, în prezenţa unor oameni apropiaţi ei. Marele absent al distribuţiei este fiul Mădălinei, micuţul Petru, pe care tatăl său s-a încăpăţânat să-l ascundă de ochii publicului care a iubit-o atât de mult pe artistă”, dezvăluie Marina Almăşan.

Dacă sunteţi curioşi să o cunoaşteţi mai bine pe „fata cu părul de foc”, prin intermediul celor care i-au fost dragi toată viaţa, Marina Almăşan şi echipa Ne vedem la TVR vă aşteaptă sâmbătă, 29 iunie, de la ora 16.00, la TVR 1 sau online, pe TVR+, la ultima emisiune din acest sezon.

Bucuresti, 27.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *