Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ne focalizam toata energia pe rezultate

Spune-mi Qine esti ca sa-ti vand orice doresti!

La More Results Marketing, credem in puterea mesajului care vorbeste direct pe intelesul publicului-tinta, deoarece, in opinia noastra, doar rezultatele conteaza. Cifrele trebuie sa vorbeasca la final intr-o campanie eficienta…altfel, consideram ca atat noi, cat si clientii nostri, aruncam banii pe fereastra.

De curand, ne-am extins aria de expertiza printr-o noua gama de servicii specializate strict pe conceperea unor pachete creative de Direct Marketing, de la faza de idee si pana la executie. Dar, pentru ca ramanem mereu fideli principiilor noastre, care se regasesc chiar in numele companiei, nu oferim orice fel de servicii creative, ci “ideea sau mesajul potrivit la omul potrivit”. De exemplu, vreti sa vindeti orez oamenilor de afaceri chinezi? Ati venit la agentia care va gasi comunicarea eficienta pentru a va atinge scopurile.

Sa luam ideograma simbolului “Qi”, care inseamna energie… ce reprezinta aceasta ideograma? Nimic mai simplu: aburul care se ridica deasupra unui bol cu orez. Am zis “orez”? Am zis “energie”… si asta, pe intelesul unui public-tinta aparte.

Vorbim cu muncitorii din constructii, care lucreaza atarnati pe schele, la inaltime? Folosim orice mesaj comun universului lor si nu ne dam la o parte nici de la “glume de schela” pentru ca acestia sa retina mesajul si sa cream o legatura intre produs/brand si ei. Vorbim cu elevii sau studentii? Atunci, scrijelim pe bancile din salile de curs, le dam liber la orele cele mai plictisitoare, venim cu mesaje aspirationale pentru varsta si preocuparile lor… si asa mai departe. Posibilitatile sunt infinite, totul tine de modul nostru de gandire si de focalizarea mesajului spre “zona sensibila” a fiecarui public-tinta, in parte.

Acesta este genul de servicii “creative” pe care vi le putem pune la dispozitie, fiecare mesaj si executie fiind focalizata strict pe intelesului publicului-tinta, pentru ca doar asa se pot obtine rezultate.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *