free download 78 travel guides written by experts

NCSOFT si ArenaNet au lansat Guild Wars® 2 „The The Edge of the Mists”

Noul update duce bătăliile PvP la un nou nivel, cu o nouă hartă overflow și noi sisteme de gameplay. Revelație șocantă în legătură cu planurile maleficei Scarlet Briar!

NCSOFT™ și ArenaNet™, publisher-ul, respectiv producătorul seriei de jocuri Guild Wars, au lansat un nou realm în cadrul „The Edge of the Mists”, cel mai recent update pentru Guild Wars 2, care oferă elemente noi de joc și duce mai departe povestea maleficei Scarlet Briar – jucătorii vor descoperi noile planuri sinistre împotriva Tyriei și a locuitorilor săi. În același timp, „The Edge of the Mists” introduce o hartă overflow, cu noi sisteme de gameplay și îmbunătățiri aduse experienței generale World vs. World (WvW), modul PvP masiv al jocului, a cărui popularitate a crescut constant în ultimele luni.

TRAILER OFICIAL GUILD WARS 2 – THE EDGE OF THE MISTS:
https://www.youtube.com/watch?v=qkA0Y_KRcTo.

Pe măsură ce jucătorii descoperă secretele din „The Edge of the Mists”, vor afla că planurile lui Scarlet Briar amenință până și cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Acest tărâm, necunoscut până acum, este invadat de Aetherblades, temuți pirați ai aerului din Tyria. În mod tragic, războinicul norn Braham, alături de Taimi, un copil asuran cu totul special (ambii personaje principale în Guild Wars 2), sunt pierduți în Mists. Jucătorii trebuie să îi ajute și să respingă atacurile lansate de către Aetherblades.

Lansarea lui „The Edge of the Mists” le oferă jucătorilor și o nouă modalitate de a participa la popularul mod de joc WvW. Armatele jucătorilor intră în bătălii PvP la o scară impresionantă, într-o luptă perpetuă pentru teritorii, asediază castele, atacă liniile de aprovizionare inamice și produc haos pe patru hărți mari în Mists.

Acum, jucătorii nu mai sunt nevoiți să aștepte pentru a participa la WvW. „The Edge of the Mists” se comportă ca o hartă overflow, care le oferă opțiunea de a continua să joace într-un mediu PvP sau PvE, cu zone diferite care compun rețeaua de insule plutitoare de pe hartă, populate de creaturi cum sunt kodan, ogres și grawl. Jucătorii continuă să crească în rank și să câștige loot și achievements, fără să iasă din queue-ul pentru meciurile WvW. În plus, Guild Wars 2 The Edge of the Mists introduce și un nou sistem UI (User Interface) care asigură o vizibilitatea completă a nivelului de populare a hărților, precum și a timpului estimat de așteptare în queue.

Noutățile din „The Edge of the Mists” continuă! Pe lângă toate elementele enumerate mai sus, jucătorii care preferă să rămână în Tryia vor face cunoștință cu alte două personaje-cheie, Marjory și Kasmeer, în Dead End Bar, și vor aduna indicii despre motivele adevărate din spatele acțiunilor lui Scarlet Briar. Cu ajutorul unor artefacte și props din storyline-urile living world de anul trecut, jucătorii vor avea parte de o revelație șocantă și vor deduce astfel marele plan al lui Scarlet.

Guild Wars 2 este un MMO (Massively Multiplayer Online [Role-Playing Game]) cu o grafică excepțională, care le oferă jucătorilor ocazia de a explora un mediu de joc masiv, în lupte la scară grandioasă, cu elemente inovatoare de mecanică de luptă, evenimente dinamice și narațiune personalizată. După succesul mondial al seriei Guild Wars, NCSOFT și studiourile de producție ArenaNet au creat un MMO care le permite jucătorilor să își aleagă propriul stil de joc, fără să plătească un abonament. Pentru mai multe informații despre Guild Wars 2, vă invităm să vizitați www.guildwars2.com.

Guild Wars 2 este distribuit în România prin SKIN și este disponibil în magazine în varianta Heroic Edition:

Guild Wars 2 Heroic Edition – 179,99 de lei
Guild Wars 2 – 2000 Gem Card – 129,99 de lei

Bucuresti, 05.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *