free download 78 travel guides written by experts

„NCIS: Los Angeles” – sezonul 2, in premiera si in exclusivitate la AXN

AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television, ce difuzează emisiuni şi seriale de divertisment general, acţiune şi aventură, va aduce din 2 noiembrie sezonul 2 din NCIS: Los Angeles, cu Chris O’Donnell şi LL Cool J în rolurile principale.

NCIS: Los Angeles este o dramă despre lumea riscantă a unei divizii NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi-şi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. Agentul special “G” Callen (Chris O’Donnell) este un cameleon care se transformă în oricine e nevoie să fie ca să se infiltreze în lumea criminalilor. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna (LL Cool J), un fost membru al trupelor SEAL care a luptat în Afganistan şi Irak. Agentul special Kensi Blye (Daniela Ruah) este fiica extrem de isteaţă a unui puşcaş marin ucis. Ea trăieşte pentru adrenalina care vine odată cu munca sub acoperire. Operatorul Eric Beale (Barrett Foa) se ocupă de fiecare computer şi maşinărie din centrul diviziei. Un alt membru al echipei este Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt) care îi supraveghează şi le oferă sprijin material şi moral. Din acest sezon, echipa va avea un nou membru: Marty Deeks (Eric Christian Olsen), un detectiv sub acoperire de la poliţia din Los Angeles care a fost recrutat în echipă de Hetty. Având la dispoziţie cele mai noi şi moderne echipamente şi aflându-se tot timpul în situaţii care le pot pune viaţa în pericol, membrii acestei echipe se bazează unul pe altul pentru a-şi duce misiunile la capăt şi pentru a apăra interesele ţării.

Acest serial, la fel ca şi serialul din care este derivat, NCIS: Anchetă militară, a fost bine primit de public şi de critici atât în Statele Unite cât şi celelalte ţări în care a fost difuzat şi a demonstrat încă o dată că cele două personaje principale formează o echipă foarte bună.

Sezonul 2 începe din 2 noiembrie şi va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 23:15, în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *