free download 78 travel guides written by experts

NBCUniversal International Networks a achiziționat DEPARTURE – un serial cu cifră octanică ridicată pe teme conspiraționiste cu Archie Panjabi și Christopher Plummer – produs de Starlings Television și Red Arrow Studios International

· Produs de Shaftesbury și Greenpoint Productions Ltd.
· Dezvoltat de Shaftesbury în asociere cu Corus Entertainment și Red Arrow Studios International și co-finanțat de Starlings Television
· Regizat de T.J. Scott, câștigător al premiului Canadian Screen Award (Orphan Black, Star Trek: Discovery)
· Șase episoade de o oră se vor difuza în România la DIVA în 2019

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) anunță achiziția seriei Departure de la Red Arrow Studios International spre difuzare în Europa și Africa. Noua serie de investigații de la Shaftesbury și Greenpoint Productions, în asociere cu Corus Entertainment și Red Arrow Studios International și co-finanțat de Starlings Television, este regizat de T.J. Scott câștigător al premiului Canadian Screen Award (Orphan Black, Star Trek: Discovery) și creat de Vincent Shiao (Ransom, Aftermath) cu Malcolm MacRury ca și coordonator. Seria de șase episoade de o oră va avea premiera în România și în regiunea Adria la DIVA, în Marea Britanie, Africa și Germania la UNIVERSAL TV, iar în Franța, Spania și Polonia la 13TH STREET în 2019.

Departure este un serial cu cifră octanică ridicată, cu tema conspirației, care urmărește misterul zborului 716 – un zbor de pasageri care a dispărut deasupra oceanului Atlantic. După prăbușirea misterioasă, Kendra Malley, un strălucit investigator în domeniul aviație și recent devenită văduvă, interpretată de Archie Panjabi câștigătoare a premiului Emmy® (The Good Wife), este solicitată să investigheze evenimentul de către fostul șef și mentorul său, Howard Lawson, interpretat de Christopher Plummer câștigător al premiului Oscar® (All The Money In The World). În timp ce sunt urmăriți de întreaga lume, Kendra și echipa ei se află într-o cursă contra cronometru pentru a localiza nava dispărută și a localiza posibilii supraviețuitori. Aceștia trebuie să cerceteze suspecții și motivele producerii evenimentului, care sunt extrem de variate de la sinuciderea pilotului, terorism, crimă justificată politic până la probleme tehnice, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat cu zborul 716 – și pentru a preveni pe viitor.

NBCUniversal logo 2019

Din distribuție fac parte Kris Holden-Ried (Vikings), Claire Forlani (Hawaii Five-O), Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries), Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.), Kristian Bruun (Orphan Black), Allan Hawco (Caught), Dougray Scott (Snatch), Sasha Roiz (Grimm), Mark Rendall (30 Days of Night), Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol) și Paris Jefferson (Sunset Contract).

“Acțiunea fascinantă din Departure – abundând în conspirații, mister și personaje captivante – se potrivește perfect televiziunilor noastre internaționale și vor ține publicul în tensiune” a declarat Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. “Abia așteptăm să aducem acest serial uimitor și acești actori premiați în fața fanilor din întreaga lume.”

“Suntem fericiți că NBCUniversal International Networks este partenerul nostru din televiziune pentru producția Departure” a adăugat Bo Stehmeier, President, Red Arrow Studios International. “Publicul din Europa și Africa va fi captivat de acțiunea, suspansul și povestea producției.”

Departure este o producție Canada/Marea Britanie o co-producție marca Shaftesbury (Canada) și Greenpoint Productions Ltd. (Regatul Unit) în asociere cu Corus Entertainment și co-finanțată de Starlings Television. Starlings Television supraveghează distribuția internațională, iar Red Arrow Studios International se ocupă de vânzările internaționale din afara Statelor Unite ale Americii.

Departure îi are ca producători executivi pe Christina Jennings, Scott Garvie, Malcolm MacRury, T.J. Scott și Archie Panjabi. Creatorul Vincent Shiao este și co-producător; Patrick Cassavetti, Tina Grewal sunt producători alături de Julie Lacey de la Shaftesbury.Din partea Corus, Kathleen Meek este producător executiv; Rachel Nelson este regizor, Original Content, Drama, Kids și Factual; Lisa Godfrey este Vice President al Original Content, Corus Entertainment. Chris Philip și Karine Martin sunt producători executive pentru Starlings Television; Henrik Pabst și Carlo Dusi sunt producători executive pentru Red Arrow Studios International. Episoadele sunt scrise de coordonatorii Malcolm MacRury, Vincent Shiao, Ellen Vanstone, John Krizanc și Stephanie Tracey. Departure este regizat de T.J. Scott. David A. Stern și Matt Geller a fost promotorul proiectului în cadrul Shaftesbury și a ajutat la obținerea fondurilor de finanțare a producției.

Departure este în prezent în producție în Canada și Marea Britanie și va fi difuzat în primetime la nivel international în 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *