free download 78 travel guides written by experts

NBC Universal Global Networks isi extinde oferta de canale in Grecia

Universal Channel este lansat într-o o piaţă cheie, ca parte a planului NBCU Global Networks de extindere a canalelor sale
 
NBC Universal Global Networks lansează astăzi în Grecia unul dintre cele mai de succes branduri de canal ale sale, Universal Channel, care debutează în exclusivitate pe Conn-x TV, platforma IPTV a OTE, una dintre cele mai importante companii de telecomunicaţii din sud-estul Europei.

Acest pas face parte din extinderea continuă a canalelor NBCU Global Networks şi este în concordanţă cu obiectivul companiei, stabilit de Roma Khanna, Preşedinte Global Networks & Digital Initiatives, de a atinge numărul de 100 de canale la nivel internaţional până în 2010. Khanna a declarat: “Lansarea Universal Channel în Grecia este un pas decisiv în implementarea programului multilateral de creştere la nivel internaţional al NBC Universal Global Networks. Ca urmare a planurilor noastre de creştere, ne bucurăm că, pentru prima dată, le putem oferi telespectatorilor din Grecia unul dintre cele mai captivante canale ale noastre.”

Punând accentul divertismentul interesant, captivant, construit în jurul personajelor memorabile, selecţia de programe Universal Channel cuprinde seriale premiate şi filme blockbuster pentru toate vârstele, de la distribuitori precum Universal Studios, 20th Century Fox Film Corporation şi CBS Paramount.
   
Grila de programe concepută cu ocazia lansării se poate lăuda cu un record de 200 de nominalizări pentru diferite premii. Serile sunt rezervate unor filme blockbuster în premieră: The Day after Tomorrow (cu Dennis Quaid şi Jake Gyllenhaal), Sanctuary – premieră naţională în Grecia, Law & Order – unul dintre cele mai de succes seriale TV din prime time şi serialul hit Eureka.

Universal Channel va difuza o selecţie de seriale TV celebre la nivel mondial, care vor fi vizionate pentru prima dată pe micile ecrane din Grecia. Printre acestea se numără: serialul de acţiune inspirat din viaţa reală Flipping Out, serialul Flashpoint plin de adrenalină şi serialul cu răutăcioasa, dar amuzanta Nurse Jackie. De asemenea, vor fi difuzate serialul NBC cu succes la critică, 30 Rock, serialul Office, comedia de succes My Name is Earl şi câştigătorul premiului Emmy, Malcolm in the Middle.

În serile de duminică sunt difuzate programe captivante de pe celebrul SCI FI channel al NBC Universal, constând în cele mai bune producţii science fiction, fantasy şi paranormal. Lansarea aduce şi filmul favorit al tuturor timpurilor, Stargate (în care Kurt Russell deţine rolul principal). Tot duminică seara mai sunt difuzate şi o serie de filme blockbuster, precum Dragonheart – filmul fantasy nominalizat la premiile Academiei© (cu Dennis Quaid şi Sean Connery), Terminator 2 – câştigător a 4 premii Oscar©, dar şi Total Recall – cu 2 premii Oscar© (ambele cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal).

Universal Channel prezintă şi o serie de filme cu staruri de la Hollywood, precum  Master and Commander (cu Russell Crowe), câştigător al unui premiu al Academiei©, comedia romantică Notting Hill (cu Julia Roberts şi Hugh Grant) şi preferatul tuturor timpurilor Garfield The Movie (cu Jennifer Love Hewitt).

Comentând această lansare, Francois Roux, Managing Director, EMEA, NBCU Global Networks a spus: “Suntem încântaţi că putem consolida brandurile noastre de talie mondială într-o piaţă importantă cum e Grecia. Universal Channel le promite telespectatorilor o nouă eră a divertismentului şi suntem siguri că aceştia vor savura variatele genuri de programe oferite de canalul nostru. Este un pas important al planului nostru de creştere pentru Europa, o regiune prioritară pentru noi, în care vrem să construim o prezenţă puternică, prin brandurile noastre de talie mondială.”

Această lansarea este un punct de referinţă al strategiei NBCU de a extinde operaţiunile internaţionale în pieţele prioritare, aşa cum dezvăluiau, în aprilie 2007, Jeff Zucker, Preşedinte şi CEO NBC Universal, şi Peter Smith, Preşedinte NBC Universal International.  În ultimele 18 luni, NBC Universal Global Networks a lansat canale în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Rusia, România, Polonia, Japonia, şi Hong Kong, iar în lunile următoare noi lansări de canale vor fi anunţate.

Bucuresti, 05.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *