free download 78 travel guides written by experts

Naumovici, Botzi si Stanca azi la AdCouture

Astazi, la AdCouture avem “HotSpot” pe Politica 2.0. Evenimentul, care a avut loc saptamana trecuta si-a propus sa aduca in prim-plan comunicarea online si a-i reda acesteia dimensiunea corecta in cadrul mai larg al unei campanii si al unei strategii de comunicare.

“HotSpot” ii aduce fata in fata pe Dragos Stanca, in calitate de organizator al evenimentului si pe Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communications Ideas si speaker la acest eveniment. El ne va povesti despre experienta sa de consilier de imagine in campania electorala pentru Primaria Bucurestiului. Tot in cadrul “HotSpot” puteti urmari un interviu cu Phil Noble, consilierul lui Barack Obama, unul dintre cei mai interesanti speakeri la Politica 2.0. 

 “Insider” vine cu Adrian Botan, de aceasta data in calitate de Vicepresedinte al UAPR (Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania). Daca vreti sa aflati care sunt noutatile si proiectele UAPR, ce se mai intampla anul viitor Ad’Or sau despre salariile din publicitate, urmariti AdCouture, numai la The Money Channel, incepand cu ora 23:00.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *