free download 78 travel guides written by experts

Natura invadeaza orasul. Am lansat Debarcaderul Verde

La finalul saptamanii trecute, Strongbow impreuna cu partenerii sai (Dambovita Smart River) au dezvaluit publicului un nou loc neconventional de socializare: Debarcaderul Verde, o instalatie inverzita in mod natural care consta intr-un debarcader umbros, un ponton plutitor verde, o mini livada de meri plutitori si o insula din plante naturale.

#DebarcaderulVerde devine astfel un spatiu alternativ in care bucurestenii pot viziona concerte pe malul apei, pot participa la seri de filme, se pot plimba cu barca pe Dambovita sau pur si simplu isi pot da intalniri cu prietenii.

Debarcaderul Verde 63

Programul de activitati #debarcaderulverde va fi comunicat pe https://www.facebook.com/strongbow.RO/. #debarcaderulverde ofera acces liber in cadrul actiunilor mentionate mai sus si este pet friendly.

#DebarcaderulVerde #naturainvadeazaorasul #urbanbynature

Printre personalitatile prezente la evenimentul de lansare s-au numarat Ada Condeescu, Tudor Giurgiu, Ivan Pataichin, Amalia Enache, Andreea Vasile, Diana Dumitrescu, Mihaela Glavan, Maurice Munteanu, Carmen Secareanu, Dragos Varsandan, Ioana Ciocan etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *