free download 78 travel guides written by experts

NATO se apara cu Juniper Networks

DATACOM, Value Added Distributor anunta ca NATO (North Atlantic Treaty Organization) a ales tehnologia Intrusion Detection and Prevention (IDP) oferita de Juniper Networks pentru securizarea bazelor existente in toate tarile membre.

NATO instaleaza o serie de platforme Juniper Networks IDP 200 si IDP 600 pentru conectarea locatiilor sale la WAN (Wide Area Network). Securizarea conexiunii WAN este asigurata prin detectarea automata a activitatilor malitioase si, respectiv, blocarea pachetelor periculoase inainte ca acestea sa patrunda in reteaua interna si sa afecteze integritatea datelor existente. Platformele IDP sunt, de asemenea, utilizate si pentru implementarea unei strategii de securitate de tip "honeypot".

Jean-Luc Auboin, Inginer de Sistem si de Securitate a Informatiilor in cadrul NC3A (Agentia C3 a NATO – care se ocupa de acest proiect), declara: "Preferam sa lucram cu o tehnologie comerciala, precum cea IDP de la Juniper, decat cu solutii create special pentru NATO. Cu toate acestea, caracteristicile specifice ale infrastructurii noastre presupun utilizarea unor produse de securitate solide, performante si fiabile. NATO a considerat ca tehnologia IDP oferita de Juniper Networks reprezinta cea mai buna solutie de prevenire a intruziunilor, cu numeroase elemente inovative si multiple functionalitati disponibile pe o singura platforma."

Eddie Minshull, Vicepresedinte Executiv pentru Operatiuni Internationale din cadrul Juniper Networks, declara: "Cand este vorba despre securitatea retelei, clientii din industria de aparare sunt mult mai rigurosi decat clientii din orice alt sector – iar solicitarile NATO sunt in mod evident, cele mai exigente. Capacitatea Juniper Networks de a securiza si a asigura livrarea datelor intr-un mediu atat de solicitant este dovada suprema a eficientei solutiilor noastre IDP."

Platformele IDP oferite de Juniper Networks ofera protectie completa impotriva amenintarilor curente si care pot aparea, atat la nivel de protocol cat si la nivel de aplicatie. Utilizand tehnologiile unice de detectare "stateful" si prevenire a intruziunilor, platformele IDP ofera protectie din "ziua-zero" (ziua aparitiei amenintarii) impotriva amenintarilor de tip vierme, troian, spyware, keylogger si alte astfel de coduri malitioase. Solutiile IDP Juniper Networks pot fi instalate usor si rapid pentru a identifica si opri atacuri la nivel de aplicatie si de retea inainte ca acestea sa provoace pagube – astfel se minimizeaza timpul si costurile asociate cu intruziunile.

DATACOM
DATACOM, distribuitor unic in Romania al solutiilor CA, Juniper Networks si Extreme Networks, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura  prtenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

       
Juniper Networks

Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *