free download 78 travel guides written by experts

Nationalele de baschet 3×3 si-au asigurat un loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial

Reprezentativele de baschet 3×3 ale României și-au asigurat un loc în optimile de finală ale Campionatului Mondial de la Moscova. Pentru Florina Diaconu, Andreea Haas, Anca Șipoș și Cristina Bigică, Angel Santana, Bogdan Popescu, Cătălin Vlaicu, Ștefan Vasile, susținuți de pe margine de antrenorul coordonator al FRBaschet, Svetlana Drăgușin, urmează astfel meciurile eliminatorii.

Selecționata feminină a României a obținut următoarele rezultate:
Siria – România 8-17
România – Italia 17-10
Belgia – România 20-17
România – Uruguay 21-9
Elveția – România – se va disputa în această după-amiază.

Selecționata masculină a României a obținut următoarele rezultate:
Qatar – România 15-17
România – Argentina 18-19
Venezuela – România 11-19
România – Rusia 19-17
Lituania – România se va disputa în această după-amiază.

La finalul meciului România – Rusia, delegația tricoloră, împreună cu alți fani prezenți în tribunele de la Moscova, au transmis un mesaj de încurajare pentru Simona Halep, înaintea finalei de mâine de la Roland Garros, când o va întâlni pe rusoaica Maria Sharapova!

"Urmărim pe cât putem toate meciurile Simonei de la Roland Garros și ne-am dorit să obținem această victorie și pentru ea, mai ales că adversara ei din finală este chiar din Rusia. Îi urăm mult succes mâine și sperăm ca și noi să ne continuăm evoluția bună aici la Moscova!", a spus la final internaționalul român Bogdan Popescu.

La ediția precedentă, de la Atena, România s-a clasat pe locul 10 la masculin și locul 17 la feminin.

Cea de-a doua ediție a Campionatului Mondial de baschet 3×3 se desfășoara la Moscova, până pe 8 iunie, cu participarea a 48 de echipe din 35 de țări.

București – Capitala baschetului 3×3 în septembrie 2014

Baschetul 3×3 a luat amploare în ultimii ani, România organizând anual turnee cu participarea unui număr tot mai mare de echipe. De altfel, în perioada 5-7 septembrie, Bucureștiul va găzdui primul Turneu Final al Campionatului European de Baschet 3×3, organizat de Federația Română de Baschet, sub egida FIBA Europe.

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *