free download 78 travel guides written by experts

National Geographic Channel va recomanda

În perioada 17-20 martie, National Geographic Channel vă recomandă să urmăriţi:

        Dezastre în aer: Copilul din cockpit

premieră

Vineri, 17 martie, ora 23:00
Avionul Airbus nou-nouţ decolează din Moscova către Hong Kong într-un important zbor pentru companie. Căpitanul, mândru, îşi invită cei doi fii adolescenţi în cabina sa şi le permite să preia controlul aparatului. "Ce se întâmplă dacă apăs pe asta?" întreabă unul din băieţi, trăgând maneta de control. Fără să ştie, el declanşează un lanţ de evenimente ce vor face ca avionul să se prăbuşească în pustiurile siberiene, ucigând toţi cei 70 de oameni aflaţi la bord.

Călătorie în Amazonia:
Lumi acvatice
premieră    
    Sâmbătă, 18 martie, ora 18:00    
       
Află despre apele sălbatice ale celui mai bogat în apă fluviu al lumii, forţa ce creează, distruge şi dă formă Amazoniei. Delfinul boto şi vidra uriaşă, locuitori ai lagunelor şi pădurii inundate, se numără printre personajele cheie ale primului episod. În această lume, Amazonul se umflă şi se retrage făcând ca acvaticul şi teluricul, cele două tărâmuri ale pădurii tropicale, să lupte pentru dominanţă.
       
    Megastructuri:
Transport aerian militar    
    Sâmbătă, 18 martie, ora 15:00    
       
E nevoie de încă un tanc sau două în regiunea Golfului Persic? Dar vreo jumătate de duzină de elicoptere grabnic? Mai multă muniţie până luni? Dacă eşti un comandant militar american, se prea poate ca baza militară aeriană Dover din Delaware să-ţi livreze ceea ce ai nevoie.
       
    Clipe de coşmar:
Zborul TWA 800    
    Duminică, 19 martie, ora 22:00    
       
17 Iulie 1996 – zborul TWA 800 din New York cu destinaţia Paris are 90 de minute întârziere. În mai puţin de 30 de minute, Boeingul 747 explodează, ucigând toţi pasagerii aflaţi la bord şi provocând cea mai mare anchetă a accidentelor aviatice din istoria Statelor Unite.
       
    Animale prevestitoare
premieră    
    Luni, 20 martie, ora 20:00    
       
Devastatorul tsunami care a ucis 250.000 de oameni în Asia a readus în atenţie o teorie binecunoscută – şi controversată – conform căreia animalele pot simţi dezastrele iminente. Pentru unii, e vorba doar de o credinţă populară, însă pentru alţii, este un fapt ştiinţific. "Animale prevestitoare" examinează diversele poveşti din toată lumea, de la legende orale până la studii de laborator, pentru a afla nişte răspunsuri neaşteptate.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *