free download 78 travel guides written by experts

Natalya Kaspersky se alatura G Data Software AG

Doamna Kaspersky, co-fondator Kaspersky Lab, va fi numită în consiliul de administrație

Natalya Kaspersky, proprietara companiei InfoWatch Holding, a achiziționat 16,8 procente din acțiunile companiei germane, producătoare de soluții de securitate antivirus, G Data Software AG. Acțiunile au fost cumpărate de la diferiți acționari, în special de la o societate de capital de risc din Berlin. Natalya Kaspersky va fi numită în consiliul de administrație cu ocazia întâlnirii anuale a acționarilor din 23 octombrie.

Cooperarea dintre G Data și Natalya Kaspersky își are rădăcinile din 1996, atunci când co-fondatorul G Data, Kai Figge, a întâlnit-o în timpul evenimentului CeBIT Hanovra. În tot acest timp Natalya a fost director al companiei Kaspersky Lab, cele două companii fiind parteneri de tehnologie.

Natalya Kaspersky este una dintre cele mai de succes femei de afaceri ale zilelor noastre din industria de IT. În 18 ani, alături de ex-soțul ei, Eugene Kaspersky, a pus bazele unuia dintre liderii mondiali ai companiilor de securitate, cu peste 2.500 de angajați în toată lumea. La începutul acestui an, Natalya Kaspersky și-a încheiat conturile cu Kaspersky Lab, vânzându-și toate acțiunile.

Kai Figge, co-fondator G Data, este entuziasmat:
”O cunosc pe Natalya încă din 1996. Este un caracter remarcabil și a fost conducătorul unei povești de succes unice. Văd în ea un partener de încredere, cu o vastă experiență și o minte strălucită, iar aceasta este o combinație de vis.

Natalya Kaspersky explică alegerea făcută:
„Am fost încântată de oferta lui Kai de a mă alătura echipei G Data. De mulți ani urmăresc această companie și cred că merită să se bucure de mai mult succes la nivel global, datorită excelentului portofoliu de produse și nivelului ridicat de protecție pe care îl oferă. De-a lungul anilor, G Data a adus semnificative îmbunătățiri tehnologice. Am fost impresionată de numărul de excepție de premii internaționale câștigate de produsele G Data. În ciuda schimbărilor din industria de IT, consider că rata ridicată de detecție este încă o prioritate a companiilor de securitate.

Ca membru al board-ului G Data am să răspândesc excelenta reputație de care se bucură G Data pe toate meridianele globului și sper să ajut compania prin folosirea cunoștințelor și experienței mele dobândite în domeniul securității IT.”

Despre grupul de firme InfoWatch

InfoWatch Holding include mai multe organizații ce acționează în domeniul securității informației: InfoWatch Ltd. (software de prevenire a scurgerilor de informații), Kribrum Ltd. (monitorizare social media și analiză în scopul păstrării reputației online a managementului), EgoSecure GmbH (endpoint security software) și Appercut Security (analiza codului sursă a aplicațiilor de business).

InfoWatch Ltd. este cea mai veche și mai mare companie din grup. A fost fondată în 2003, iar astăzi acoperă o cotă serioasă din piețele din fostul spațiu sovietic, Orientul Mijlociu și Asia. Produsele de bază furnizează protecție împotriva scurgerilor de date pentru companii mari și foarte mari din toata lumea.

Mai multe informații despre grupul de firme InfoWatch sunt disponibile pe www.infowatch.com.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *