free download 78 travel guides written by experts

Natalia Oreiro revine în România, pe Happy Channel, în telenovela “Doar tu” (“Solamente Vos”)

Din 26 septembrie, de luni până vineri, de la 17:00, pe Happy Channel

Natalia Oreiro, una dintre cele mai iubite actrițe sud-americane din lume, adorabila Milagros din telenovela fenomen “Înger sălbatic” (“Muñeca brava”), revine în România într-o nouă superproducție argentiniană, “Doar tu” (“Solamente Vos”), ce va avea premiera luni, 26 septembrie, de la 17:00, pe Happy Channel.

“Doar tu” (“Solamente Vos”) este o comedie romantică, cu personaje carismatice, povești captivante de dragoste și întâmplări desprinse din cotidian. Natalia Oreiro joacă rolul unei coafeze care îi va schimba viaţa dirijorului unei orchestre de muzică, Juan, interpretat de actorul Adrian Suar, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. Aurora, personajul interpretat de Natalia Oreiro, se mută în aceeaşi clădire cu Juan, iar de aici începe o întreagă aventură, cu întâlniri și întâmplări ce le vor schimba viețile amândurora.


Discuțiile deschise despre viața sentimentală, relații și decizii dintre Aurora (Natalia Oreiro) și Julieta (María Eugenia Suárez), fiica cea mare a lui Juan, au fost foarte bine primite de adolescente și mame. Publicul feminin s-a identificat cu cele două personaje, iar novela s-a viralizat rapid în mediul online.

În noua telenovelă ce va fi difuzată pe Happy Channel, telespectatorii o vor regăsi pe celebra actriță și cântăreață de origine uruguyană la fel de frumoasă, spontană, jovială și plină de veselie. “Doar tu” (“Solamente Vos”) marchează reîntoarcerea Nataliei Oreiro în producțiile de televiziune, rol pentru care actrița și-a schimbat look-ul.

Natalia Oreiro a jucat rouri importante și în industria cinematografică: “Un argentino en Nueva York”, “Cleopatra”, “La peli”, “Las vidas posibles”, “Música en espera”, “Francia”. De asemenea, a primit rolul principal într-o serie difuzată pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet, “Amanda O”, iar revista Esquire a inclus-o în topul celor mai sexy femei în viață.

În ceea ce privește viața personală, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo pe 31 decembrie 2001, în Brazilia și împreună au un băiețel de 4 ani, Merlín Atahualpa Mollo, născut în Buenos Aires.

Adrián Suar și-a început cariera în televiziune în adolescență, cu rolul lui Pelito din telenovela El papá de los domingos și a continuat cu filmele de cinema: “Comodines”, “Cohen vs Rosi”, “Apariencias”, “Un novio para mi mujer”.

Natalia Oreiro și Adrian Suar au realizat un pictorial împreună pentru revista argentiniană “Gente”, iar în cadrul interviului au vorbit despre chimia și povestea de dragoste a personajelor din “Doar tu” (“Solamente Vos”), dar şi despre viaţa de părinți și relația pe care o au cu copiii lor.

Scenariul telenovelei include aparițiile speciale ale unor cântăreți și trupe celebre, care vor cânta împreună cu personajele din poveste în timpul unor secvențe importante. Printre artiștii guest stars care au lucrat pe platourile de filmare de la “Doar tu” (“Solamente Vos”) se află David Bisbal, Carlos Vives, Los Pimpinela și Alejandro Lerner.

Telenovela “Doar tu” (“Solamente Vos”), ce va avea premiera pe 26 septembrie, la ora 17:00, pe Happy Channel, a fost multi-premiată la Tato Awards, Gala premiilor de televiziune din Argentina, pentru: cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie (Natalia Oreiro), cel mai bun actor în rol principal într-o comedie (Adrián Suar), cea mai bună actriță în rol secundar (Muriel Santa Ana), cel mai bun actor în rol secundar (Juan Minujín), cel mai bun serial de comedie. De asemenea, a fost nominalizată la Martín Fierro Awards pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună regie și cea mai bună piesă de pe genericul de început.

Sinopsis – “Doar tu” (“Solamente Vos”)

Juan Cousteau duce o viață care ar putea fi definită ca fiind “liniștită”: este căsătorit, are cinci copii și de 15 ani lucrează ca dirijor al unei orchestre de renume. Însă viața i se schimbă radical atunci când soția sa, Ingrid, îi spune că are nevoie de o pauză în relație pentru a “restabili legătura cu sine și de a afla cine este”. Cum problemele nu vin niciodată singure, nu trece mult timp și își pierde locul de muncă. Felix, un prieten din copilărie, îi oferă un loc de muncă în compania lui și împrumută un apartament unde să locuiască pentru o vreme.

Astfel, Juan o întâlnește Aurora (Natalia Oreiro), noua sa vecină. Atracția dintre cei doi este aproape imediată. Aurora este coafeză și deține un centru de înfrumusețare în același bloc al clădirii unde locuiesc amândoi. După întâlniri repetate și întâmplătoare în bloc și în lift, Juan descoperă că această femeie atrăgătoare este amanta lui Felix. Aurora caută să fie “ceva mai mult” în viața lui Felix, dar el este căsătorit cu Michelle și pare să nu aibă nicio intenție să divorțeze, ca nu cumva să-și piardă poziția sa privilegiată în compania pe care o are soția sa.

Juan are motive serioase de preocupare: cei cinci copii, de la cel mai mic, de doar 5 ani, la cel mai mare, de 20 ani, la care se adaugă situația conflictuală cu soția sa, relația tensionată cu sora și tatăl său. Nici pentru Aurora viața nu este tocmai roz. Pe lângă relația complicată cu Felix, trebuie să medieze tot timpul relația dintre Rosita (Ana Maria Picchio) și Orlando (Alberto Martin), părinții ei.

Fișă tehnică

Titlu: “Doar tu” (“Solamente Vos”)
Producție: Pol-ka, Argentina, 2013

Cast

Natalia Oreiro

AURORA ANDRÉS

Adrián Suar

JUAN COUSTEAU

Muriel Santa Ana

INGRID “LA POLACA”

Arturo Puig

LAUTARO COUSTEAU

Claudia Fontán

MICHELLE

Juan Minujín

FÉLIX MONTH

Eugenia Suárez

JULIETA COUSTEAU

Lali Espósito

DANIELA COUSTEAU

Alberto Martín

ORLANDO ANDRÉS

Ana María Picchio

ROSITA

Marcelo De Bellis

MIGUEL

Peto Menahem

ROGELIO

Marina Bellati

DENISE COUSTEAU

Laura Cymer

SHARON

Fabiana García Lago

DALIA

Coraje Ábalos

NACHO MOLINA MONTES

Graciela Tenebaum

MIRNA

Ángela Torres

MORA

Joaquín Flaminni

EUGENIO

Lola Poggio

LULI

Thiago Batistuta

SEBAS

Sebastián Wainraich

LEOPOLDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *