free download 78 travel guides written by experts

Narghilea: alege produse de calitate

Fumatul la narghilea este o pasiune tot mai apreciata in ultima perioada, pentru ca aduce cu sine momente de relaxare cu totul speciale. Este adevarat, narghileaua necesita cateva cunostinte specifice si o pregatire mai minutioasa, insa totul este mai usor atunci cand te bazezi pe sfaturile narghileashop.ro. Descopera cateva dintre accesoriile care vor face fumatul la narghilea o experienta mult mai buna!

sursa foto: narghileashop

Alege un nou creuzet

Este drept, narghilea vine la pachet cu un set de baza ideal pentru incepatori, dar experienta poate fi vadit imbunatatita cu un creuzet nou. Se recomanda inlocuirea creuzetului din fabrica, prevazut cu o baza gaurita, in favoarea unuia cu sistem vortex sau phunnel. Motivul pentru care se recomanda aceasta schimbare este faptul ca poti pregati o umplutura mult mai buna si poti proteja narghileaua de depuneri de-a lungul timpului. In plus, costul noului creuzet va fi amortizat destul de repede, pentru ca iti ofera posibilitatea sa savurezi aceeasi umplutura pentru mult mai mult timp, prevenind risipa de continut, dar si de bani.

Alege un furtun lavabil

Narghilea premium vin cu un astfel de furtun lavabil, insa pot costa o avere. De aceea, poti transforma narghileaua ta entry-level intr-una mult mai performanta, inlocuind furtunul din fabrica, nelavabil, cu unul lavabil. Acesta din urma te ajuta sa obtii un gust mai bun pentru o perioada indelungata, impiedica formarea depunerilor de rugina si este o investitie inteligenta, pe termen lung. Un furtun lavabil nu permite formarea rigidizarii metalice, pentru ca vin cu un tub special din plastic sau silicon, usor de spalat cu apa.

Alege un capac de mentinere a caldurii

Un capac de mentinere a caldurii, cunoscut si drept cupola antivant, este ideal nu doar pentru exterior, ci si pentru interior. In exterior, va proteja carbunii pentru a nu se stinge si pentru a nu se imprastia in aer. In interior, ajuta la obtinerea unei arderi indelungate, economisind astfel carbuni.

Investeste in carbunii pe care ii alegi

In lumea narghilelelor si a accesoriilor dedicate, sunt cunoscute doua tipuri de carbuni. Acestia pot fi autoaprinzatori, sau poti opta pentru cei naturali. Iata ca fiecare tip de carbune necesita un mod de aprindere special, si ai nevoie de un plus de cunoastere pentru a face alegerea potrivita. Carbunii autoaprinzatori sunt cel mai usor de folosit.. Insa cei naturali sunt cei care iti ofera o experienta mult mai placuta atunci cand fumezi la narghilea, datorita faptului ca nu au chimicale. Pentru acestia, este recomandat sa folosesti un aprinzator de carbuni electric. Este usor de folosit si, daca alegi unul portabil, il poti folosi si in exterior, pentru ca incorporeaza o butelie pe gaz capabila sa functioneze pana la 5 ore.

Nu uita de arome!

Sunt atat de multe variante din care poti incerca, fie ca alegi tutunul clasic, pietrele minerale sau pasta speciala pentru narghilea. De asemenea, poti incerca si sa-ti pregatesti propriile retete, dupa bunul plac, pentru o experienta exact asa cum iti doresti.

Indrazneste sa incerci ceva nou si sa-ti faci o noua pasiune. Fumatul la narghilea poate fi o experienta interesanta, daca alegi produse de calitate si daca te bazezi pe sfaturile specialistilor de la narghileashop.ro.

Articol de Adrian M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *