Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Narcotango revin la Bucuresti

{mosimage}pe 15 mai intr-un spectacol unic, cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu

La a treia vizită în România, trupa agentiniană a pregătit pentru fani un spectacol extraordinar, în care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi însoțit de un concept coregrafic de Răzvan Mazilu.

Spectacolul din mai de la București propune un nou concept, inspirat de strălucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans într-un spectacol plin de emoție și povești pasionale pe ritmurile Narcotango.

Evenimentul va avea loc în data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din București, iar până la data spectacolului ultimele noutăți vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Biletele sunt disponibile în rețeaua de magazine Flanco, Adevărul, Palatul Național al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro si billet.ro.

Evenimentul este organizat NGI Events și este susținut în calitate de parteneri media de către: Radio ZU, 9AM.ro, Anyplace.ro, Askmen.ro, Bestmusic.ro, Calendarevenimente.ro, ele.ro, Esquire, Hipmag, iConcert.ro, Metropotam, peteava.ro, SalutBucuresti.ro, Sapte Seri, S!mpa, Trilulilu.ro, Urban Things, Vedeta.ro, Wall-Street.ro și Ziare.com

Narcotango s-au consolidat ca o referință majoră a stilului nuevotango, fiind nominalizați de două ori la premiile Latin Grammy (2009 și 2010) pentru cel mai bun album de tango și având la activ peste 16 turnee internaționale în principalele orașe din Europa, America și Argentina.

Răzvan Mazilu este unul dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi români, care și-a început traseul profesional de la o vârstă fragedă, devenind încă din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai întâi la Opera Națională Română, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stăpânul propriului destin artistic, devenind free-lancer și își continuă cariera în dublă ipostază: de interpret și creator.

Bucuresti, 23.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *