free download 78 travel guides written by experts

Narcisa lupta in continuare pentru a-si reuni familia

Vezi cum va evolua povestea ei în ultimele episoade ale telenovelei “Narcisa-Iubiri nelegiuite”

A salvat de la moarte bărbatul care urma să-i devină soţ, a fost acuzată de crimă şi a trăit experienţa dură a închisorii, a devenit ţinta unui criminal însetat de răzbunare şi a reuşit să treacă peste nenumărate încercări ale destinului. S-a transformat dintr-o tânără simplă, de la ţară, într-o femeie puternică, stilată, o mamă devotată capabilă să lupte alături de bărbatul iubit pentru a-şi împlini toate visele. Acesta este un fragment din povestea Narcisei, protagonista telenovelei “Narcisa Sălbatică”, cel mai frumos basm al timpurilor noastre. Interpretată de Alina Puşcaş, Narcisa a intrat în viaţa telespectatorilor, oferindu-le prin povestea sa emoţie, tensiune şi foarte multe momente de bucurie. Narcisa luptă în continuare pentru familia ei, iar obstacolele sunt numeroase în calea mult doritei fericiri alături de Tudor şi fetiţa lor. Dacă va avea povestea Narcisei un deznodământ fericit sau va fi marcată de noi răsturnări de situaţie, telespectatorii vor descoperi urmărind ultimele episoade din “Narcisa-Iubiri nelegiuite”, de luni până joi, la Antena 1!

După trei sezoane de emoţie şi suspans, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, “Narcisa Sălbatică” şi va afla deznodământul! Cu un scenariu coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, telenovela a oferit publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului. Îndrăgitele personaje ale serialului au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, surprinzându-i mereu cu poveşti de viaţă spectaculoase marcate de impresionante răsturnări de situaţie.

Cu o distribuţie ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Şerban Ionescu sau Ion Haiduc, Alina Puşcaş, Vladimir Drăghia şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu, “Narcisa Sălbatică” şi-a cucerit publicul demonstrând că basmele pot prinde viaţă şi oferind bucuria de a descoperi adevăratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relaţii imposibile.

Începând cu 7 noiembrie, telespectatorii Antena 1 se vor bucura de o nouă poveste plină de emoţie, intrigă şi neprevăzut, “Lale”. Serialul prezintă istoria a două familii aflate într-un conflict fără sfârşit, dar şi o extraordinar de frumoasă poveste de iubire pentru a cărei împlinire protagoniştii trebuie să înfrunte numeroase obstacole ale destinului.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *