free download 78 travel guides written by experts

Naomi, in interpretarea lui Mihai Bendeac, se casatoreste cu un cantaret cunoscut

Vezi despre cine e vorba şi dacă va avea parte mireasa de mult aşteptatul sărut de nuntă!

Duminică, de la 20.20, supershowul “În puii mei” revine cu o ediţie incendiară! Telespectatorii vor fi martori la împlinirea unui mare vis: Naomi, îndrăgitul personaj interpretat de carismaticul Mihai Bendeac, îmbracă rochia de mireasă! Nunta va fi însă complet atipică, cu momente savuroase care îi vor avea bineînţeles ca protagonişti pe Naomi şi alesul ei. Cine este însă misteriosul bărbat care a decis să facă marele pas alături de Naomi? Este vorba despre nimeni altul decât simpaticul cântăreţ Jorge! Cum va decurge ceremonia, dacă se va bucura mireasa de mult visatul sărut de nuntă şi ce reacţie va avea mirele când va afla adevărul despre Naomi, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la Antena 1! Până atunci, cei de acasă pot revedea cele mai tari faze ale ediţiei trecute şi momente comice de la filmări, vineri, de la ora la 22.20, la Xtra show “In puii mei”.

Deşi în viaţa reală este căsătorit şi s-a bucurat de această ceremonie specială, Jorge nu s-a ferit să retrăiască evenimentul dintr-o perspectivă cu totul şi cu totul aparte, marca “În puii mei”! Pe lângă faptul că s-a ridicat la nivelul provocării, făcând faţă cu succes rolului său, Jorge s-a distrat copios la filmările “În puii mei”.

“A fost minunat! Este pentru prima oară când joc într-un sketch alături de Mihai Bendeac. Mi-am dorit acest lucru şi am avut tot suportul echipei care m-a ajutat foarte mult la filmare. Aşa că duminică o să mă vedeţi în rolul unui mire turmentat”

Tot duminică, la “În puii mei”, flancul de jandarmi, avându-l ca lider pe Conan Jandarmul, ajunge şi în spaţiul liniştit al undei biblioteci, unde vandalizează, terifiază şi şochează cititorii, reuşind să îl îngrozească şi pe bibliotecar.

Cât despre Fernando şi Impresarul, cei doi ajung în America, tărâmul tuturor posibilităţilor, lucrând ca gardieni într-o închisoare de stat. Cei de acasă îi vor surprinde chiar în momentul execuţiei unui condamnat pe scaunul electric, însă încurcăturile îi urmăresc şi aici, periclitând bunul mers al lucrurilor.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 23.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *