metalshow

NANOcuratenie de primavara la “Casa de copii Lidia”

17 martie a fost zi de curatenie generala la  “Casa de copii Lidia” din comuna Domnesti, jud.Ilfov. MMM Nanoline-Fluna Tec Romania a dat o mana de ajutor Fundatiei “Casa Lidia” din Domnesti, la curatenia de primavara, utilizand produse profesionale, 100% biodegradabile. Astfel, MMM Nanoline-Fluna Tec România a încheiat primul eveniment din cadrul campaniei de responsabilitate socială, implicare şi educare în sprijinul folosirii produselor ecologice, biodegradabile.

Sărbătorile de Paşti vor găsi  “Casa de copii Lidia” din comuna Domneşti, jud.Ilfov, mai curată ca oricând. MMM Nanoline-Fluna Tec România a început o campanie de responsabilitate socială, implicare şi educare în sprijinul folosirii produselor ecologice şi biodegradabile, prin care să sensibilizeze autorităţile si companiile private. Doar prin activarea cât mai multor pârghii sociale, cei aflaţi în dificultate ar putea primi mai mult ajutor. Acum, cei 17 copii din comuna Domneşti, vor avea un cămin curat, singurul loc care înseamnă pentru ei “acasă”.

Iniţiativa MMM Nanoline-Fluna Tec Romania a fost primită cu entuziasm de către fondatorii casei de copii “Casa Lidia”: “Suntem foarte bucuroşi că am primit aceste produse de curaţenie, de care ne vom folosi cel putin 6 luni, ceea ce pentru noi este foarte important, mai ales că nu beneficiem de niciun ajutor din partea autorităţilor. Faptul că am văzut cum se utilizează, dar şi cum acţionează produsele, ne-a creat o siguranţă în plus privind igienizarea corectă a spaţiului în care trăiesc cei 17 copii pe care îi avem în grijă. Deşi am avut multe promisiuni, iniţiativa dumneavoastră este singura din acest an, ceea ce ne face să credem ca responsabilizarea socială este un lucru realizabil şi capătă un caracter consistent concret. Apreciem orice ajutor venit din partea comunităţii, mai ales că nu se întamplă foarte des. Mulţumim, Fluna Tec România!” Mihaela Guiaş, vicepreşedintele casei de copii “Casa Lidia”.

MMM Nanoline- Fluna Tec Romania îşi doreşte să încurajeze utilizarea produselor ecologice, prietenoase atât cu utilizatorul, cât şi cu mediul înconjurător.
   “Utilizarea produselor de curăţenie realizate pe bază de biotehnologie şi a celor de protecţie bazate pe nanotehnologie conferă o siguranţă pe termen lung, deoarece împiedică dezvoltarea florei care descompune grăsimile ce favorizează apariţia mirosurilor specifice. Mai mult, prin utilizarea permanentă a acestor produse se reduce foarte mult atât efortul pe care îl implică igienizarea cât şi consumul de soluţii de curăţenie.” Gheorghe Cândea- Director Tehnic MMM Nanoline-Fluna Tec România.

La plecare, compania MMM Nanoline Fluna Tec România a facut o donaţie casei de copii “Casa Lidia”, constând în produse profesionale de curaţenie, igienizare şi dezinfectare pentru toate tipurile de suprafeţe.

Bucuresti, 19.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *