metalshow

Nana Falemi a refuzat un salariu de 1.000 lei pe lună la Atletico Textila

Atletico Textila s-a confruntat, ieri seară, cu schimbări majore în conducere! După concedierea lui Traian, fiecare jucător a încercat să demonstreze că este piesa de rezistență a echipei. Situația nu a fost mai roz nici în fabrica de textile, toți angajații ieșind să protesteze.

Episodul în care Raluca a destabilizat atât echipa de fotbal, cât și fabrica de textile a fost urmărit de peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 21:29 – 22:39, iar în minutul de maximă audiență de la 21:35, aproape 1.6 milioane de români au urmărit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 9.3 puncte de rating și 22.4% cotă de piață, în timp ce postul situat pe locul doi a înregistrat 6.8 puncte de rating și 16.4% cotă de piață.

În momentul în care l-a concediat din postul de antrenor, Raluca a fost convinsă că i-a venit de hac lui Traian și că toate o să-i meargă strună. Însă lucrurile au luat o turnură complet diferită: Traian s-a angajat la fabrica de textile și a pornit o revoluție, promovând drepturile angajaților. Cerințele acestora nu au fost acceptate de Pușa, care a încercat să o convingă pe Raluca să-l primească pe Traian înapoi la echipă.

Găsirea unui nou antrenor pentru echipă s-a dovedit a fi mai grea decât se așteptau Raluca și Iuliana, asistenta sa. Dacă un candidat la post s-a dovedit perfect până au descoperit că el fusese, de fapt…antrenor de animale la circ, au fost vizitate chiar de Nana Falemi, căruia i-au făcut o ofertă de salariu pe loc: 1.000 de lei. 1.000 de lei pe oră?, a întrebat Falemi, sigur pe el. Însă Raluca, la fel de sigură pe faptul că oferta ei era de nerefuzat, i-a spus: 1.000 de lei pe lună! Concluzia a fost simplă: Falemi s-a ridicat și a ieșit din biroul roz al Ralucăi, iar Atletico Textila a ratat ocazia unui antrenor care ar fi putut face performanță cu echipa.

Joia viitoare, de la 21:30, vom afla care sunt noile aventuri ale echipei Atletico Textila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *