free download 78 travel guides written by experts

NAKED PR lanseaza primele breakfast-uri de PR & lifestyle din Romania

Inceputul de weekend este pentru intalniri frumoase, mic-dejun intre prieteni si idei bune, concentrate, cu bataie lunga.

Pe 24 mai, NAKED PR lanseaza primele breakfast-uri de PR & lifestyle din România.

Profesori cu notorietate profesionala exceptionala, invitati celebri, knowhow NAKED, 3 ore impreuna si informatii surprinzatoare, cu adevaruri gol-golute din industriile de comunicare va asteapta la singurele cursuri de PR & lifestyle din Romania.

Modulele din colectia NAKED SHORTS primavara/vara 2014 sunt:
• Aventura blogging cu Miss Ana Morodan – 24 mai
• Celebrity PR cu Adelina Bortan – 24 mai
• Stilism & jurnalism de moda cu Maurice Munteanu – 31 mai
• Political PR “pe viu” cu Radu Magdin (analiza a campaniei in desfasurare pentru alegerile europarlamentare) – 31 mai
• Arts PR cu Irina Milenkovici- 7 iunie
• Visual Merchandising – 7 iunie

"Dupa 4 ani de aventura blogging, milioane de semne, sute de mii de prietene fantastice care ma urmaresc in fiecare luna, nenumarate party-uri si evenimente, cateva sute de proiecte de imagine, de consultanta, de stilism si de public speaking stiu “one NAKED truth”: Blogging is the Little Gold Fish. It can give you all you need to an online entrepreneur. Ne vedem la NAKED SHORTS. Cursul de “Aventuri blogging”. Pentru “future media moguls”, n’est-ce pas?", spune Ana Morodan.

“Pe 24 mai vom face balans la mare înălțime. Fără teamă. NAKED Shorts pentru celebrități 2.0. Strategii de PR, story brokering sau cât de importantă este povestea, cum construiești imaginea socială a unei persoane publice, totul despre celebritate și consumul de vedete. Dupa 8 ani în televiziune, știu ONE NAKED TRUTH: lucrurile nu sunt așa cum par.

Ne întâlnim la NAKED Shorts. Workshop-ul de Celebrity PR. Pentru viitoare POP STARURI și HOT PEOPLE”, spune Adelina Bortan.

“Din 2004, anul in care am inceput aventura mea de fashion editor ELLE, si pana in prezent, intrebarea care mi s-a pus cel mai des a fost ‘’ok, si ce presupune, mai exact, meseria asta?’’ Daca sunteti curiosi sa aflati cateva dintre secretele meseriei de stilist, daca vreti sa vorbim despre ce face sau ce nu face un fashion editor, daca vreti sa-mi puneti intrebari si sa dezbatem impreuna evolutia acestei meserii suficient de controversate, va astept la o sesiune discreta & matinala de ‘’Naked Styling’’!”, spune Maurice.

“Va propun sa evaluam impreuna campaniile si rezultatele de la alegerile europarlamentare, precum si consecintele acestora asupra alegerilor prezidentiale si asupra prezentei noastre la Bruxelles. Sa vedem ce a functionat, ce nu, si sa discutam despre ceea ce urmeaza", spune Radu.

“Va invit la primul Arts PR breakfast, unde va voi introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist, pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si One NAKED truth din aceasta industrie vom vorbi la prima noastra intalnire! See you all there!”, spune Irina.

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade și newins, fie că sunt profesioniști, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR.

Detalii despre breakfasturi și înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Bucuresti, 13.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *