free download 78 travel guides written by experts

Nae si Vasile fac show cu 50 de blonde

Seria emisiunilor de colecţie „Te pui cu blondele?” continuă mâine seară, 9 februarie, la Antena 1. Invitaţii din această săptămână vor fi celebrii Nar Lăzarescu şi Vasile Muraru.

După ce Dan Negru i-a adus faţă în faţă cu blondele pe Mihai Bendeac şi Nicolae Furdui Iancu, a venit rândul unor alţi mari artişti să-şi pună cultura generală la încercare cu cea a blondelor. Mâine seară, 9 februarie, de la 20.20, cei care vor încerca să câştige competiţia cu blondele vor fi îndrăgiţii comedianţi Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Provenind dintr-o generaţie diferită de cea a concurentelor, cei doi nu vor scăpa de întrebările indiscrete şi, uneori acide, ale fetelor. Pornind de la o astfel de întrebare, Nae Lăzărescu a mărturisit, pentru prima dată într-o emisiune de televiziune, că în tinereţe era un mare admirator al femeilor, fiind caăsătorit de nici mai mult nici mai puţin de şase ori. Cu toate acestea, se pare că ultima soţie a reuşit să îl cuminţească de vreme ce sunt căsătoriţi de 22 şi de ani.

Cum se vor descurca cei doi cu întrebările puse de Dan Negru, telespectatorii vor afla mâine seara, urmărind Antena 1 de la 20.20.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *