free download 78 travel guides written by experts

NaanDanJain Romania: In 2011 ne axam pe cresterea cotei de piata

NaanDanJain Irrigation Romania, subsidiara locală a unuia din principalii furnizori mondiali de soluţii personalizate de irigare, gândite special pentru distribuirea economică şi eficientă a apei în domeniul agricol, doreşte să îşi crească cota de piaţă în 2011 cu 30%-40% faţă de anul trecut.

Compania a intrat pe piaţa din România în mai 2010 şi a reuşit deja să-şi impună produsele pentru irigaţii la peste 1000Ha de culturi diverse.

“În acest moment avem în curs de execuţie un numar de 5 proiecte de sisteme complete de irigatie şi solarii încălzite în zonele de sud şi centru. Suprafaţa acestor proiecte este de peste 300 ha pentru culturi de legume şi pomi fructiferi. În 2011 dorim să ne extindem şi în zona de nord vest şi nord est a tarii, unde momentan suntem mai puţin prezenţi” a declarat Ileana Stanciu director general al NaanDanJain România.

Pentru atingerea obiectivelor pentru anul în curs, compania şi-a propus dezvoltarea echipei de vânzări ce va beneficia de asemenea şi de cursuri de specializare, extinderea reţelei de distribuţie dar şi diversificarea gamei de produse pentru România comparativ cu anul trecut.

“Avem planuri ambiţioase pentru 2011, însă experienţa de 70 de ani a grupului pe care îl reprezentăm ne face să fim încrezători că vom obţine şi pe piaţa din România o poziţie de top. În scurt timp ne vom reloca business-ul într-un spaţiu de depozitare cu aproape 50% mai mare decât cel pe care îl avem în acest moment, fapt ce ne va permite şi o diversificare a gamei de produse.” completează Ileana Stanciu

NaanDanJain propune anul acesta, penrtu piaţa din România, toate tipurile de soluţii pentru irigaţii: linii de picurare, miscroaspersoare, aspersoare şi sisteme de irigaţii rezidenţiale dar şi servicii de proiectare complete pentru irigaţii precum şi sere şi solarii „la cheie“.

Produsele NDJ se regăsesc în peste 100 de ţări de pe toate continentele, compania deţinând 9 filiale internaţionale, peste 50 de distribuitori unici în toate colţurile lumii şi 5 centre de producţie. Unul din astfel de centre de productie se afla în Spania şi se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp, cu o capacitate anuală de producţie a 100 milioane metri de linii de picurare, reprezentând o medie de 274 km de linie pe zi.

“Modalitatea de prezentare a echipamentelor noastre este unică: preferăm ca toate echipamentele şi produsele să fie prezentate în timpul funcţionării lor şi nu într-un showroom. Pentru acest lucru avem deja un lot experimental de aproxmativ 2500 mp în zona Buzău, iar în 2011 ne-am propus să ne extindem atât în ceea ce priveşte loturile experimentale cât şi pe partea de solarii şi sere marca NDJ sau echipate complet cu produsele noastre. O parte dintre zonele vizate sunt judeţele Giurgiu, Galati, Iasi, Dambovita, Olt şi Prahova.“ a continuat Ileana Stanciu.

În ultima perioadă în România numărul de proiecte de agricultură a crescut cu 20 %, fapt ce dovedeşte o îmbunătăţire constantă a metodelor de cultivare a diferitelor recolte cât şi preocuparea pentru o creştere sănătoasă a acestora.

Grupul NaanDan a înregistrat în 2010 o CA în creştere cu 20% faţă de anul precedent, fiind considerată o companie în top 3 în domeniu. În 2011 grupul îşi propune ca împreună cu partenerul Jain Irrigation să devină locul 1 mondial.

Bucuresti, 27.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *