Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

N-Tron a primit premiul “First Team Supplier” de la Automation World Magazine

N-Tron, reprezentat in Romania de SolvIT Networks, a primit premiul de “First Team Supplier” de la cititorii revistei Automation World, in cadrul programului “Leadership in Automation 2011”.

N-tron a fost numit “First Team Supplier” pentru produsele sale industriale de retea, in doua categorii diferite :
· Networking Components – Ethernet (N‐Tron)
· Networking Components – Wireless (N‐Tron)

Premiantii au fost desemnati in baza votului online pe site-ul Automation World, la sectiunea “Leadership in Automation” (LIA), precum si pe baza unui sondaj realizat prin intermediul e-mail-ului, desfasurat pe parcursul anului trecut.

“Programul ‘Leadership in Automation’, desfasurat de Automation World, recunoaste meritele organizatiilor, volumul mare de munca depusa si angajamentul pe care acestea si l-au luat fata de clienti, precum si investitiile considerabile in cercetare si dezvolatare.”, a declarat Jim Chrzan, editor, Automation World. “Premiul de ‘First Team Supplier’ vine ca o confirmarea a pozitiei pe care brand-ul dumneavoastra o detine pe piata.”

Premiile Automation World au urmat unui anunt recent al revistei Control Engineering (China), care in noiembrie 2011 au numit N‐Tron 7026TX‐AC Industrial Gigabit Ethernet Switch, castigatorul anului 2011 al premiului “Editor’s Choice Award”.

“Primirea premiul Automation World pentru ‘First Team Supplier’ demonstreaza fapul ca produsele create de noi reusesc sa tina pasul cu piata aflata in continua schimbare.”, a mentionat Diane Davis, manager de produs, N‐Tron. „Acest tip de recunoastere valideaza reputatia noastra, in relatia cu partenerii si clientii nostri, ca si furnizor de top pentru solutii Ethernet si wireless.”

Mai mult pe site-ul SolvIT Networks.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *