free download 78 travel guides written by experts

N-o sa-ti vina sa crezi de la cine a primit Mitica Dragomir celebra porecla “oracolul din Balcesti

Vezi ce dezvăluiri a mai făcut preşedintele LPF astăzi la Te pui cu blondele!

Astăzi, Mitică Dragomir sărbătoreşte alături de Dan Negru aniversarea a 150 de ediţii de “Te pui cu blondele”! După ce invitaţi de seamă precum Nadia Comăneci, Gica Hagi, Ilie Năstase, Benone Sinulescu, Horia Moculescu, Corneliu Vadim Tudor sau Mirabela Dauer au venit de-a lungul timpului în platoul emisiunii, săptămâna aceasta Preşedintele LPF îşi va măsura forţele cu armata celor 50 de blonde. Aşa cum se întâmplă în fiecare ediţie şi de această dată invitatul serii se va confrunta cu fel de fel de provocări din partea iscoditoarelor blonde.

La cererea blondelor, Mitică Dragomir va dezvălui de la cine a primit, de fapt, celebra poreclă “oracolul din Bălceşti”. Cei care i-au spus pentru prima oară astfel, pentru că în multe cazuri constatările sale se adevereau, au fost două persoane care nu aveau de fapt legătură cu fotbalul. Este vorba despre Corneliu Vadim Tudor şi Eugen Barbu!

Tot în această ediţie, cei de acasă vor afla şi prin ce emoţii incredibile a trecut Mitică Dragomir atunci când fiul său în vârstă de câţiva ani a refuzat ferm să îi dea flori Elenei Ceauşescu. Din fericire, situaţia s-a terminat favorabil, micuţul alegând totuşi să-i ofere florile lui Nicolae Ceauşescu. În ciuda situaţiei neliniştitoare pentru părinţii săi, fiul lui Mitică Dragomir a ajuns în final să fie plimbat în braţe de Nicolae Ceauşescu prin toată fabrica de la Scorniceşti.

Ce alte dezvăluiri va mai face invitatul lui Negru, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *