Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

N-o sa-ti vina sa crezi ce i-a cerut Bill Clinton lui Chef Joseph Hadad

E un fel de mâncare pe care îl poţi pregăti şi tu acasă!

Au mai rămas doar două zile până ce supershowul Top Chef va lua startul la Antena 1, una dintre cele mai spectaculoase emisiuni de cooking din întreaga lume. 24 dintre cei mai buni bucătari ai României vor intra în competiţie, performanţele lor fiind evaluate de trei personalităţi respectate alte industriei culinare româneşti. Joseph Hadad este unul dintre juraţii Top Chef, un specialist cu o reputaţie impecabilă, un nume cunoscut dincolo de graniţele României. Madonna, Michael Jackson, Gorbaciov, Mitterand, Bill Clinton sunt doar câteva dintre personalităţile cărora Chef Joseph Hadad le-a gătit, descoperindu-le astfel obiceiurile şi preferinţele culinare. Pe Bill Clinton, juratul Top Chef şi-l aminteşte ca fiind foarte atent la detalii şi asocieri, un om care a adoptat un stil de viaţă foarte sănătos, dovadă şi alegerea sa: somon gătit la abur cu salată.

“Bill Clinton este foarte atent la toate detaliile, asocierile. El nu asociază cartoful peştelui sau cărnii, mănâncă foarte sănătos. Ţin minte că atunci i-am pregătit somon gătit la abur cu salată, iar soţiei prepeliţă cu sos de miere şi fistic crocant”, povesteşte Chef Joseph Hadad.

Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi competitivă a gastronomiei de lux.

Bucuresti, 03.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *