Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

N-o sa-ti vina sa crezi ce aliment i-a sabotat dieta Ozanei Barabancea in prima faza

Uite de ce trebuie să te fereşti!

Miercurea aceasta, Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu vin în platoul Te pui cu blondele? într-o confruntare extraordinară cu fioroasa armată a lui Negru. Mai curioase ca niciodată, îndrăzneţele blonde le vor asalta pe cele două invitate cu fel de fel de întrebări despre viaţa personală şi nu se vor lăsa până nu-şi vor satisface toate curiozităţile. Cum silueta este o preocupare la ordinea zilei pentru ele şi aflând despre reuşita Ozanei de a slăbi 40 de kilograme, blondele nu au ratat ocazia să afle câteva ponturi. Astfel, Ozana le va dezvălui care a fost alimentul pe care îl consuma la începutul dietei şi care îi îngreuna, de fapt, procesul de slăbire.

“Mie mi s-a spus să mănânc numai legume verzi. La începutul curei de slăbire am început să mănânc castraveţi muraţi la borcan, luaţi din magazin. De fapt, ei conţineau zahăr şi am luat o mare plasă. Nu înţelegeam de ce nu slăbesc. Trebuia să slăbesc patru kilograme într-un anumit timp şi slăbisem doar două sau un kilogram jumătate. Nu ştiam ce am”, a povestit Ozana.

Ce alte ponturi legate de dietă a mai dezvăluit Ozana şi cum s-au descurcat cele două invitate în confruntare, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, la Te pui cu blondele?

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *