free download 78 travel guides written by experts

Mystery & Thriller Festival, a doua editie – 150 de ani de roman politist romanesc

Obiectivul principal al festivalului este să aducă pasionaților genului o ofertă completă: posibilitatea de a achiziționa ultimele apariții de carte și jocuri pe calculator, de a viziona filme reprezentative pentru gen, de a se bucura de savoarea întâlnirilor cu autorii, de a participa la jocuri interactive tematice, la workshop-uri și tabăra de scriere creativă, la dezbateri și conferințe incitante, alături de jurnaliști și nume de referință. Nu vor lipsi nici concertele susținute de trupe cu priză la public pe scenele din Cetate și din oraș. Și, desigur, Marea Gală, care va încheia festivalul.

Crime Fiction Workshops

Începând cu ziua de luni 18 iunie 2012 şi până în ziua de 23 iunie 2012 vor avea loc în medie câte două ateliere pe zi. Temele ce vor fi abordate la aceste ateliere sunt următoarele: alegerea subiectului şi a personajelor, planificarea acţiunii, dialogul, teme celebre, scenaristică, manipulare, media, ghid editorial, sfaturi practice pentru tinerii autori, plotul istoric, despre serviciile secrete la noi şi în lume, filme celebre realizate după romane celebre, istorie şi crime fiction, medicină legală, arme albe şi arme de foc etc.

Conferenţiarii care vor susţine aceste ateliere sunt specialişti cu multă experienţă în domeniu; printre ei amintim: George Arion, Bogdan Ficeac, Monica Ramirez, Bogdan Hrib, Tony Mott, Daniel David, Mireille Radoi, Lucia Verona, Oana Mujea, Răzvan Dolea, Octavian Buda. În fiecare zi vor avea loc proiecţii de film şi discuţii pe diferite teme. Programul final va fi anunţat participanţilor, prin email, cu maxim 10 zile înainte de începerea taberei de creație.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați site-ul oficial: www.crimefest.ro.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *