free download 78 travel guides written by experts

MWC 2016: Soluții smart security pentru iOS și Android

G DATA prezintă Mobile Internet Security la Barcelona.

“Mobile is everything” este tema evenimentului Mobile World Congress 2016 din Barcelona. Chat-ul, surfing-ul sau online banking-ul au loc din ce în ce mai mult pe dispozitive mobile. În Europa, 53%  dintre proprietarii de smartphone-uri utilizează servicii de mobile banking (sursa: ING-DiBa).

G DATA va demonstra cum își pot proteja dispozitivele, în mod eficient, utilizatorii de telefoane și tablete cu sisteme de operare iOS și Android la Mobile World Congress din Barcelona, în perioada 22-25 februarie 2016, în Pavilionul 6, Stand 6B40.


Ce va prezenta G DATA în luminile rampei de la Mobile World Congress:
·         G DATA Mobile Internet Security: Utilizatorii de dispozitive cu iOS își pot proteja complet intimitatea digitală și activitatea pe Internet cu noua soluție de securitate.
·        Modul VPN integrat: Pentru a garanta intimitatea digitală a utilizatorilor, G DATA a integrat o componenta VPN în soluția mobilă de securitate.
·        Scanner de coduri QR cu filtru anti-phishing integrat pentru protecția împotriva infractorilor cibernetici și a furtului de date.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *