free download 78 travel guides written by experts

MWC 2014: G Data isi va prezenta solutiile inteligente de securitate la Barcelona

Managementul dispozitivelor mobile, securitatea dispozitivelor companiilor și controlul parental, au fost adăugate pachetelor existente.

G Data își va prezenta noua generație de soluții de securitate mobile pentru companii și consumatori la Mobile World Congress 2014, în Barcelona. G Data Internet Security for Android este soluția folosită pentru protecția telefoanelor inteligente și tabletelor. Soluția inteligentă de securitate asigură protecție împotriva programelor spyware și a site-urilor cu conținut periculos, dar și împotriva consecințelor neplăcute ale pierderii dispozitivului – plus control parental pentru utilizatorii tineri. Desigur, atracția principală este noul sistem de management pentru dispozitivele mobile. Companiile îl pot folosi pentru un control facil al BYOD, pentru a preveni atacurile cibernetice asupra infrastructurii IT prin dispozitivele mobile integrate. G Data se va afla la Standul 6B40, Pavilionul 6, de la Mobile World Congress 2014, în perioada 24-27 februarie.

Protecție completă pentru smartphone-uri și tablete

G Data Internet Security for Android oferă protecție totală pentru dispozitivele mobile. Pe lângă protecția împotriva programelor malware, a aplicațiilor periculoase sau a navigării pe Internet, programul protejează împotriva consecințelor pierderii sau furtului. Smartphone-urile pot fi localizate, iar datele stocate pot fi șterse de la distanță, protejându-le de accesul terților.

Protecția antiphishing îmbunătățită, navigarea pe Internet și scannerul malware folosesc acum o conexiune Cloud pentru a detecta și dezactiva chiar și cele mai recente pericole.

Datorită controlului parental integrat, utilizatorii tineri de Internet vor putea naviga în siguranță în viitor. Părinții pot bloca, cu ușurință, conținutul web neadecvat, controlează accesul la aplicațiile instalate și pot bloca trimiterea sau primirea apelurilor.

Business Generation 13: securitatea dispozitivelor mobile, permanent ținută sub control

Dispozitivele mobile sunt integrate în noua versiune a soluțiilor G Data pentru rețele, ca și clienți de antivirus complet acoperiți. Prin îmbunătățirea modulului de management al dispozitivelor mobile, administratorii de rețele pot controla în mod confortabil toate tabletele și telefoanele inteligente din rețea.

Toate setările de securitate, cum ar fi inițierea scanărilor, configurarea protecției prin parole ale aplicațiilor importante, securizarea contactelor de servici sau setarea protecției antifurt, pot fi gestionate printr-o consolă centrală de management.

Experții G Data și problemele de securitate la Mobile World Congress 2014

Amenințări în 2014

Care au fost amenințările generate de infractori și cum a decurs dezvoltarea programelor malware în ultimele 12 luni? La ce se pot aștepta utilizatorii în viitor?

BYOD – un cal troian pentru companii

Ce riscuri reprezintă, pentru companii, telefoanele și tabletele folosite în interes de servici? Din ce trebuie să fie alcătuită o soluție eficientă de securitate? Comoditate versus siguranță!

IT Security Made in Germany – scandalul NSA și consecințele acestuia

Care este modul în care acționează hoții de date și spionii împotriva companiilor vizate? Cum se pot proteja companiile și utilizatorii? Ce reprezintă IT Security Made in Germany?

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *