free download 78 travel guides written by experts

Muzica Tineretii rasuna cu Event Plus

Vineri, 2 mai, începând cu ora 18.00, în Parcul Tineretului, Event Plus va organiza pentru Primăria Sectorului 4 evenimentul Muzica Tinereţii ce va cuprinde concerte ale unor trupe cunoscute şi focuri de artificii.

Event Plus a câştigat selecţia de ofertă organizată de Primăria Sectorului 4 pentru organizarea evenimentului ce va marca Ziua Naţională a Tineretului. Spectacolul va începe la ora 18.00 şi pe scenă vor intra trupele Spin şi Firma. La ora 20.30 va concerta Anda Adam împreună cu trupa sa, iar momentul principal va fi reprezentat de prestaţia trupei LA GAZZ. “Încă de la intararea sa pe piaţa de organizare de evenimente, Event Plus a fost un susţinător al acţiunilor culturale. De aceea, ne bucurăm să organizăm acest eveniment împreună cu Primăria Sectorului 4”,
a declarat Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

LA GAZZ este o trupă belgiană de pop-rock ce încântă publicul prin prestaţia sa live (DJ, vocal, sax, percuţie, clape, drummer, chitară bass). Formaţia este recunoscută în principal prin interactivitatea sa cu spectatorii. Muzica LA GAZZ este definită de către aceştia ca fiind cool, stylish, sexy, jazzy, funky music.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *