Baby Boom Show 2022
Shadow

Muzică pentru inimi: campanie de strângere de fonduri pentru asociația Inima Copiilor, pe canalele de social media ale ING și direct din Home’Bank

În perioada 8 – 18 decembrie, ING Bank România derulează o campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Inima Copiilor, cu scopul de a contribui la continuarea misiunilor medicale pentru vindecarea copiilor cu malformații cardiace.

Campania Muzică pentru inimi își propune să spargă liniștea, cel mai apăsător sunet pentru părinții ai căror copii se nasc cu malformații cardiace.

Muzică pentru inimi

Astfel, în cadrul campaniei Muzică pentru inimi, fiecare melodie se transformă într-o donație din partea ING Bank România.

Oricine dorește să se implice este invitat să posteze melodia sau numele melodiei care îi face inima să bată cu putere, printr-un comentariu la videoclipul de campanie de pe pagina de Facebook ING România.

De asemenea, pe Instagram, participanții sunt încurajați să folosească opțiunea Instagram Music și să posteze melodia aleasă folosind #muzicăpentruinimi și să eticheteze pagina @ingromania. Toate postările care respectă pașii vor fi transformate în donații de câte trei euro pentru Asociația Inima Copiilor.

Totodată, clienții ING care doresc să se alăture acestei cauze se pot implica direct din Home’Bank, accesând bannerul campaniei sau intrând la secțiunea Plăți > Donează.

Persoanele care nu sunt clienți ING și vor să doneze direct au posibilitatea de a face acest lucru prin transfer bancar în contul Asociației Inima Copiilor: RO96 BUCU 0463 3385 2511 RO01 sau online cu cardul pe www.inimacopiilor.ro.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru continuarea misiunilor medicale din secția de cardiochirurgie de la Marie Curie, unde, în timpul pandemiei, acestea au continuat în vreme ce alte centre din țară au fost închise, iar transferul în străinătate pentru copii a fost de multe ori imposibil.

Despre Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor este o organizație nonprofit care ajută copiii cu boli grave, în special cardiace, din 2006. Aceasta a construit la Spitalul Marie Curie unele dintre cele mai moderne spații medicale din sistemul public de sănătate: secția de cardiochirurgie (proiect în valoare de peste 3,5 milioane de euro) și Secția de terapie intensivă nou-născuți (un proiect de peste 2,1 milioane de euro).

Aici, Asociația a înființat și prima bancă de lapte matern din România, a renovat secțiile de cardiologie și neurochirurgie, a amenajat și dotat sala de operații pentru neurochirurgie și continuă să susțină, inclusiv financiar, secțiile construite și zeci de mici pacienți care au nevoie de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.