metalshow

Muzica, parfumuri, arta vizuala si carti

În această săptămână, la „Arte, carte şi capricii”, cu Liana Stanciu, la TVR 2

Vineri, 18 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 2 şi TVR HD, Liana Stanciu este gazda unei noi ediţii de Arte, carte şi capricii cu informaţii culturale despre muzică, parfumuri, artă vizuală, cărţi şi multe altele.

Singurul "profesor de parfumuri din lume", celebrul Roja Dove a venit pentru a doua oară în România! Roja Dove realizează cea mai luxoasă gamă de parfumuri concepută vreodată, preţurile acestor creaţii olfactive variind între 500 şi 3000 de euro – detaliile urmând să le aflaţi vineri, chiar de la el.

Invitatul ediţiei este violoncelistul Adrian Naidin, omul-spectacol care combină cu uşurinţă jazz, muzică clasică şi folclor românesc. Peste câteva zile el va susţine la Teatrul Naţional din Bucureşti spectacolul Măturătorii raiului, despre care va vorbi la Arte, carte şi capricii cu Liana Stanciu.

La Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia, plasticianul Ioan Tămâian vă propune să descoperiţi Reflexii în timp, o expoziţie care reuneşte lucrări ce marchează etapele importante ale creaţiei sale. La Arte, carte şi capricii veţi descoperi câteva dintre surprinzătoarele forme de sticlă create de foc, siliciu şi mult talent.

Inspirat de cei trei copii ai săi, scriitorul Danion Vasile a deschis o colecţie: Palatul poveştilor frumoase, în care Capra cu trei iezi, de exemplu, îşi modifică titlul şi finalul… Dar mai multe puteţi afla din dialogul purtat de Danion Vasile cu echipa Arte, carte şi capricii despre viaţă şi poveşti, despre copii, cadouri, cărţi şi inspiraţie.

La începutul lunii decembrie, a fost prezent la Bucureşti unul dintre cei mai importanţi autori francezi contemporani. Eric Emmanuel Schmitt, o celebritate a literelor şi nu numai, stă de vorbă cu Marius Constantinescu, pentru emisiunea Arte, carte şi capricii. – vineri, de la ora 21.00, la TVR 2, TVR HD, dar şi online, pe portalul video TVR+.

Bucuresti, 17.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *