bucharest tech week 2021

Muzica mai tare! Nokia lanseaza trei noi seturi cu casca

compatibile Bluetooth

Nokia şi-a îmbogăţit gama de seturi cu cască compatibile Bluetooth prin lansarea a trei noi dispozitive: setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-803, setul cu cască stereo compatibil Bluetooth Nokia BH-604, setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-602. Designul premium al setului cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-803 conferă stil comunicării în mişcare, iar setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-604 oferă sunet stereo la calitate Hi-Fi. Profesioniştii din lumea afacerilor, care preferă funcţiile de comunicare faţă de cele pentru muzică, au la dispoziţie setul cu cască compatibil Bluetooh BH-602, care oferă calitate audio superioară.

Nokia şi-a asumat angajamentul de a oferi cele mai intense experienţe de utilizare a dispozitivelor Nokia, fie că vă aflaţi în mişcare, fie că vă relaxaţi în compania muzicii preferate. Cele trei seturi cu cască compatibile Bluetooth urmează să fie disponibile în trimestrul al treilea din 2007.

Setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-803
Aspectul atemporal pe care îl conferă designul premium al acestui set cu cască este pus în valoare de către calitatea audio superioară datorată tehnologiei DSP (Digital Signal Processing), care reduce sunetele de fundal şi anulează ecoul, chiar şi în medii zgomotoase. Reglarea volumului se face simplu datorită tastelor dedicate şi opţiunii pentru oprirea microfonului. Setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-803 este accesoriul ideal pentru stilul Dvs. de viaţă mobil datorită dimensiunilor şi greutăţii sale reduse (11,3g) şi a timpului său scurt de încărcare. Setul cu cască urmează să fie disponibil la nivel global şi este compatibil cu dispozitivele care oferă suport pentru Bluetooth versiunea V1.1 sau o versiune ulterioară. Preţul estimativ al setului cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-803 este de 140-160 Euro, fără taxe.

Setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-604
Acest set cu cască stereo compatibil Bluetooth este un prieten de încredere pentru iubitorii de muzică. Oferind calitate audio Hi-Fi excelentă, setul cu cască se încarcă rapid şi este confortabil la purtare datorită căştilor cu design “over the ear” (peste ureche). Setul dispune de trei taste media pentru controlul funcţiilor de muzică: redare/pauză/stop, înainte şi înapoi şi taste pentru gestionarea setului (pornire) şi a apelurilor. Setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-604 urmează să fie disponibil la nivel global şi este compatibil cu dispozitivele care oferă suport pentru Bluetooth versiunea V2.0. Preţul estimativ al setului cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-604 este de 120-140 Euro, fără taxe.

Setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-602
Profesioniştii din lumea afacerilor care îşi doresc un accesoriu fiabil pentru stilul lor de viaţă mobil au acum la dispoziţie setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-602. Setul oferă o durată îndelungată de convorbire (până la 11 ore) şi calitate audio excelentă datorită tehnologiei DSP, care permite reducerea sunetelor de fundal şi anularea ecoului. Cu doar 15 minute de încărcare, puteţi vorbi până la 5 ore. Nivelul bateriei poate fi uşor monitorizat prin LED-ul indicator de stare. Pe lângă tastele pentru preluare/terminare apel, reapelare*, respingere apel, activare apelare vocală* şi comutare între un apel activ şi un apel în aşteptare, setul cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-602 include caracteristici utile, precum reglarea automată a volumului şi posibilitatea de oprire a microfonului. Setul cu cască urmează să fie disponibil la nivel global şi este compatibil cu dispozitivele care oferă suport pentru Bluetooth versiunea V1.1 sau o versiune ulterioară. Preţul estimativ al setului cu cască compatibil Bluetooth Nokia BH-602 este de 75-90 Euro, fără taxe.

* Atunci când telefonul mobil oferă suport pentru aceste funcţii

Singapore, 18.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *