Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Muzica e viata lor

“M-am născut  într-o familie săracă cu opt copii, într-un sătuc din România. Ai mei mi-au pus în mână o vioară. Am crezut că vioara mă va ajuta să câştig o avere. După  ani, am realizat că nu există nici o  răsplată pe lume care să înlocuiască lacrimile de emoţie şi bucurie din ochii celor care mă ascultă. Banii vin şi se duc, dar nimeni nu-mi poate lua muzica din suflet. Asta este povestea mea”. Înainte de orice, Dan Bursuc povesteşte cu emoţie că muzica e viaţa lui.

Pe 25 noiembrie, la orele 22.00, Antena 1 lansează „Muzica e viaţa mea”, un reality show inedit ce îşi propune să demonstreze că talentul este mai presus de toate.
Difuzat în fiecare miercuri, show-ul aduce în prim plan două proiecte muzicale inedite, al căror maestru de ceremonii este Dan Bursuc: „Adrian Minune Forever Symphony Orchestra” şi „Tradiţionalii”. Cele două proiecte se vor bucura de participarea unor renumiţi artişti naţionali şi internaţionali: o celebră soprană din Rusia-Natalia Kreslina, Gheorghe Turda, Elena Merişoreanu, CRBL sau Paula Seling care vor interpreta diferite melodii alături de: Sorin Copilul de Aur,  Adrian Minune sau Adi de la Vâlcea.

Ineditul show-ului lansat de Antena 1 constă tocmai în îmbinarea aparent imposibilă dintre genuri muzicale cu origini şi trăsături foarte diferite: muzica lăutărească veche, muzica populară tradiţională, cea clasică, R&B, dance sau pop. Dincolo de similitudinile sau diferenţele de gen, la baza fiecăruia stau pasiunea pentru muzică şi talentul artiştilor, exact aspectele pe care „Muzica e viaţa mea” îşi propune să le suprindă.

Pornind de la ideea că talentul veritabil este un liant suficient pentru a aduce laolaltă nume mari din aria manelelor şi, totodată, din muzica clasică, “Muzica e viaţa mea” îşi propune să determine publicul să depăşească prejudecăţile şi să înţeleagă că, deşi maneliştii sunt marginalizaţi şi, deseori, supuşi oprobiului public, adevăratele valori ale genului sunt vrednice să urce cu capul sus pe scenă alături de nume sonore ale altor genuri muzicale, mult mai respectate.

Muzica lăutărească tradiţională se bucură în afara ţării de un incredibil succes atât în Statele Unite, cât şi în Europa, pe cele mai mari scene din Las Vegas, New York şi Londra, unde artiştii români sunt întâmpinaţi cu braţele deschise de public şi de actori sau cântăreţi celebri precum Johnny Depp, Jude Law, George Clooney, Madona sau Shakira.
   
O petrecere vânătorească, o excursie în Maramureş, concerte, sunt doar câteva dintre surprizele pe care noua emisiune le pregăteşte telespectatorilor, în fiecare miercuri, începând cu 25 noiembrie.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *