free download 78 travel guides written by experts

Muzeul Ferrari de la Maranelo – un loc impresionant de vizitat in vacanta

Cel mai cunoscut muzeu din lume dedicat iubitorilor de Formula 1 își deschide larg porțile și pentru vizitatorii din România. Istoria bolidului cu un căluț cabrat este acum accesibilă gratuit fanilor români prin intermediul Forza Rossa. Astfel, toate persoanele care cumpără produse în valoare de peste 1.000 de lei de la Ferrari Store din București vor primi un tichet care le asigură accesul gratuit în universul de la Maranello.

Galeria Ferrari, amplasată la Maranello, a primit numai anul trecut peste 200.000 de oaspeți. Deschisă din 1990, aceasta este vizitată anual de sute de mii de oameni, curioși să descopere istoria Ferrari chiar acolo unde ea se scrie de zeci de ani. Admiratorii mărcii găsesc aici nu doar unele dintre cele mai spectaculoase mașini Ferrari construite vreodată, ci și o secțiune dedicată exclusiv Formulei 1. Și Scuderia Ferrari are sediul la Maranello.

De la înființarea ei, în 1929, de către Enzo Ferrari, la Scuderia Ferrari s-au construit continuu mașini de curse și s-au pregătit piloți profesioniști. De-a lungul istoriei sale, Scuderia Ferrari a avut 15 campioni la Formula 1, înregistrând cel mai răsunător succes din toate timpurile și a participat la toate edițiile Campionatului Mondial de F1, mai puțin la una.

Hainele, accesoriile, machetele și celelalte produse îndrăgite de fanii Ferrari pot fi achiziționate de la Ferrari Store de pe Calea Victoriei nr. 1- 5 sau comandate de pe website-ul: www.ferraristore.ro.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *