free download 78 travel guides written by experts

MusicON – LG un concept inovator de prezentare a muzicii clasice

A doua ediţie a turneului naţional MusicON LG a debutat cu un mare succes de public. Locurile din sala Thalia a Filarmonicii Sibiu s-au dovedit a fi insuficiente în faţa afluenţei de iubitori de muzică. Un program foarte îndrăzneţ – trei concerte, trei solişti: Elgar, Sibelius şi Grieg, respectiv Răzvan Suma, Alexandru Tomescu şi Horia Mihail. Reacţia entuziastă a publicului din sală a fost, fără îndoială, un început de bun augur pentru cea de-a doua ediţie a turneului MusicON LG. Anul acesta, cei trei artişti vor vizita 26 de oraşe din România unde vor concerta, vor organiza masterclass-uri şi se vor întâlni cu tineri, în dorinţa de a schimba şi revitaliza imaginea muzicii clasice în România. LG Electronics România

Generoasa iniţiativă a companiei LG Electronics România de a sprijini muzica clasică continuă şi în acest an, însă cu o implicare mult mai importantă: turneul din această toamnă se numeşte MusicON-LG.

Inovaţia tehnologică şi designul remarcabil -elemente definitorii brandului LG- apropie compania de lumea artei, noua denumire a turneului venind să consolideze această imagine.

Activitatea LG Electronics în ceea ce priveşte marketingul cultural vine să sprijine poziţionarea companiei pe segmentul premium, oferind produse care, în plus faţă de performanţa tehnologică adusă, încântă toate simţurile.

Bucuresti, 22.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *