free download 78 travel guides written by experts

Music Channel, prima televiziune muzicala din Romania care transmite LIVE concerte!

Noutatile se tin lant la Music Channel! Weekendul acesta, ai parte de inca o premiera! Music Channel devine prima televiziune muzicala din Romania care transmite LIVE concertele artistilor autohtoni, care au loc in tara.

Weekendul acesta dam startul unei lungi serii de concerte transmise LIVE, care au loc in tara! Sambata aceasta, de la 23.00, Music Channel va transmite in direct, timp de o ora, din Oradea, de la Club Bali, concertul Andreei Banica. VJ Sanziana va fi si ea prezenta la Oradea, alaturi de echipa de filmare Music Channel, pentru a lua pulsul atmosferei.

“Sunt foarte incantata de initiativa Music Channel. Noi artistii, avem nevoie de sustinerea televiziunilor muzicale, iar Music Channel a fost mereu alaturi de noi. De la 1 Chart, topul de muzica romaneasca, la Romanian Music Awards, iar acum la transmisia LIVE a concertelor, Music Channel sustine activ artistii romani”, a marturisit Andreea Banica.

Seria de concerte transmise LIVE de Music Channel isi propune sa abordeze toate stilurile muzicale, de la pop, la rock sau hip-hop. Incepand din acest weekend, Music Channel va fi prezent in toate cluburile din tara in care au loc concerte, pentru a transmite integral concertele artistilor.

Bucuresti, 05.11.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *