Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Music Channel, lider de audienta cu Romanian Music Awards!

Pe 10 iulie, pe intreaga durata a transmisiei LIVE a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards, Music Channel a fost lider de audienta! Intregul eveniment poate fi vazut in reluare sambata, de la ora 20.30.

Cel mai important eveniment muzical din Romania, transmis LIVE de Music Channel pe data de 10 iulie, a adus postului 134.000 telespectatori unici, cu varsta intre 15 si 34 ani, din mediul urban. Astfel, Music Channel a fost Market Leader in timpul celor cinci ore de program, in intervalul orar 21.00-2.00, cu o audienta record de 0.5 rating si 2.6 market share. Urmatorul clasat, Kiss TV, a inregistrat o treime (0.2 rating) din audienta Music Channel, urmat de MTV, care a inregistrat un sfert.

Weekendul acesta, la Music Channel poti sa revezi cele mai importante momente de la Romanian Music Awards! Sambata, de la ora 20.30, Music Channel transmite reluarea celor mai importante momente de pe Covorul Rosu, iar de la ora 21.00 va transmite intregul show. Duminica, de la ora 20.00, intri in culisele celui mai important show muzical din Romania: “Making Of” prezinta artistii asa cum nu i-ai mai vazut!

Bucuresti, 15.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *