free download 78 travel guides written by experts

Music Channel face Craciunul in Dubai

In 25 si 26 decembrie, Music Channel a pregatit o editie speciala de Craciun, pentru care a filmat tocmai in Dubai! De Craciun, Vj Sanziana Negru, Alex Velea si iubita lui, Ana Maria, au renuntat la mancarurile traditionale si la frigul din Romania si s-au rasfatat in Dubai, la 28 de grade Celsius.

Anul acesta, sarbatorile se vad altfel cu Music Channel! De Craciun, echipa Music Channel a pregatit o editie speciala, pentru care s-a deplasat tocmai in Dubai, impreuna cu Alex Velea si iubita lui, Ana Maria.

In primele zile de Craciun, ai ocazia sa vezi cum a fost vacanta de vis in cel mai luxos loc din lume al frumoasei Vj-ite de la Music Channel, Sanziana Negru, si a lui Alex Velea. La Music Channel ai doua zile sa vezi experientele inedite prin care a trecut echipa Music Channel si unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Grupul a profitat de zilele insorite si s-au plimbat cu camila pe malul oceanului, au mers in safari, au facut shopping in cel mai mare mall din lume, au vazut cea mai inalta cladire din lume, s-au rasfatat cu mancarea specifica si au intrat in contact cu o cultura care i-a impresionat. Artistul, insa, a fost nevoit sa se abtina pentru cateva zile sa isi tina de mana iubita pe strada sau sa o sarute, pentru ca un asemenea gest este interpretat o jignire la adresa localnicilor si este pedepsit cu inchisoarea.

 “Nu stiu daca as putea locui intr-un loc cu atatea restrictii. Este clar cel mai luxos loc in care am fost, iar ca destinatie de vacanta este ideal. Mai mult decat placerea de a petrece cateva zile intr-un loc de vis, m-am bucurat enorm sa o revad pe verisoara mea, care este studenta acolo, si care ne-a fost ghid pentru cateva zile”, a marturisit VJ Sanziana.

De Craciun, nu rata editia speciala pregatita de Music Channel! Timp de doua zile, ai ocazia sa vezi,  din ora in ora, peripetiile lui Alex Velea si ale Vj-itei Sanziana Negru.

Bucuresti, 23.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *