free download 78 travel guides written by experts

Music Channel, cea mai interactiva televiziune, lanseaza Facebook Request!

Music Channel, cea mai interactiva televiziune, duce jocul cu telespectatorii la un alt nivel. Din toamna, se lanseaza Facebook Request! In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20.30, fanii Music Channel de pe Facebook pot sa vada la TV piesele pe care le-au propus si le-au votat online, pe Facebook.

Music Channel si-a obisnuit deja publicul cu dreptul la decizie in ceea ce priveste playlistul. Dupa “Tu faci weekendul”, “Versus” sau “Happy Birthday”, de aceasta data fanii muzicii isi pot aduce muzica preferata "pe sticla", postand numele piesei si al artistului pe Wall-ul Fan Page-ului Music Channel. De luni pana vineri iti dam tonul pe ritmurile unui gen muzical, iar tu trebuie doar sa spui ce piesa, apartinand genului muzical respectiv, vrei sa vezi la Music Channel. Astfel, pentru fiecare zi de luni, inainte de emisiunea lui Hefe, “Bring The Noise”, difuzam cinci dintre cele mai votate propuneri rock. Martea, inainte de “Dance Chart”, explodam cu cele mai votate cinci piese dance. Miercuri iti verificam pe Facebook gusturile hip-hop, joi votezi piese de dragoste cu un ochi la noi si altul pe profilul persoanei iubite, iar vineri te pregatesti de zbenguiala cu cinci piese de club.

Daca vrei sa iti vezi piesa preferata la tv, tot ce trebuie sa faci este sa scrii un comentariu la post-ul nostru de pe Facebook, in care sa precizezi numele artistului si al piesei pe care vrei sa o vezi. Nu fi lenes! Cele mai solicitate piese intra in competitia finala, care are loc in ziua topului respectiv, intre orele 10.00-18.00. Primele cinci piese care primesc cele mai multe voturi in intervalul 10.00-18.00, vor fi difuzate in ziua respectiva, de la ora 20.30. Bucura-te de Facebook Request, pentru ca, la Music Channel, tu te joci cu playlistul!

Bucuresti, 03.11.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *