metalshow

Murfatlar este un loc binecuvantat

Viţa de vie este un dar pretios, pe care oamenii au ştiut din timpuri străvechi să îl păstreze şi să il îngrijească, punând în slujba lui suflet şi pasiune. Natura a creat locuri speciale unde vita de vie se bucura din belşug de razele soarelui, de ariditatea solului şi de ploile răzleţe.

“Dobrogea este cunoscută drept cea mai călduroasă zonă din România şi asta face să avem o recoltă foarte bună an de an. Viţa de vie este o plantă care iubeşte soarele, iar aici în podgorie îl găseşte din plin. Temperaturile mai ridicate, duc de obicei, la vremea culesului, către struguri mai copţi, aroma îmbelşugată şi acumulări de zahăr mai mari, ceea ce, pe scurt, echivalează cu dobândirea unei calităţi excepţionale a vinurilor din podgoria Murfatlar. Poziţia de lider o demonstrează”, a declarat Daniel Negrescu, brand manager Murfatlar. Murfatlar este liderul pieţei de vin din România. Campania de imagine “Murfatlar.Vinul” din 2005 s-a construit în jurul tradiţiei şi a transmiterii meşteşugului din generaţie în generaţie, valori ce pot fi regasite în fiecare sticlă. Toamna acestui an vine cu o nouă campanie, ce reprezinta o continuare a comunicării acestei marci, adăugând argumente şi valori noi care să reconfirme poziţionarea.

Beneficiind de unul dintre cele mai potrivite amplasamente naturale, podgoria Murfatlar este aşezată în sud-est-ul României, între Dunare şi Marea Neagra, în centrul Podişului Dobrogei. Este locul în care viţa-de-vie trăieşte de mii de ani. Aici soarele străluceşte mai puternic ca nicaieri , viţa creşte viguros în solul arid specific regiunii, iar precipitaţiile sunt reduse. Noul spot al campaniei de imagine surprinde această realitate şi faptul că “Murfatlar este un loc binecuvântat”.

Campania de imagine Murfatlar este realizată de agenţiile Next şi Cap: Codin Caradimu – copywriter Cap, Ioana Pârvan – art director Cap, Costin Popescu – creative director Cap,  Sorin Popescu – director general Next Advertising, Daciana Negoiţă – senior account executive Next Advertising, Linus Ewert – regizor, împreună cu echipa Murfatlar şi casa de producţie Multi Media Est.

Bucuresti, 1.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *