metalshow

Multipremiata comedie frantuzeasca “Prenumele” va avea premiera la Bucuresti pe 8 octombrie

Grand Cinema & MoreSpectacolul de teatru “Prenumele”, prima producţie a companiei de teatru Wonder Theatre, va avea premiera pe 8 octombrie, la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City.

“Prenumele” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Spectacolul a fost nominalizat la mai multe Premii Molière, iar ulterior a fost adaptat şi pentru marile ecrane, filmul primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprişor) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate. Soţia lui Vincent, Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

Anul acesta, spectacolul debutează şi la Bucureşti, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite fiind serialul “La Bloc”, piesă de teatru “Popcorn” de Ben Elton şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, “America, venim!”.

Prenumele

“Prenumele” urmează să se mai joace în stagiunea 2015/2016 exclusiv la Grand Cinema & More din Băneasa Shooping City. Biletele pot fi achiziționate online aici.

Wonder Theatre este o companie de teatru independentă, care propune spectacole memorabile, dedicate unui public activ, educat şi curios, care îşi doreşte divertisment de cea mai bună calitate. Pentru detalii, accesați: https://www.facebook.com/WonderTheatre

Bucuresti, 24.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *