metalshow

Multi Data Soft se extinde și crește de 8 ori viteza de lucru folosind soluții cloud Oracle

Multi Data Soft, integrator local de aplicații, implementează noi soluții Oracle pentru a se extinde pe piața de servicii IT. Noile tehnologii folosite de companie au eliminat necesitatea unei achiziții de 29.000 USD pentru infrastructură hardware, au redus cheltuielile cu energia electrică cu 60% și au crescut viteza de răspuns la nevoile clienților de 8 ori.

Oracle logo

„Înainte de lansarea soluțiilor Oracle Infrastructure as a Service și Platform as a Service, am investit mai mult de 100.000 de dolari pentru a construi o platformă redundantă de găzduire locală. O soluție similară costă aproximativ 6.000 de dolari pe an în Oracle Cloud, cu costuri de mentenanță zero. Acest lucru va aduce afacerii noastre beneficii extraordinare, mai ales pe termen lung. “, spune Claudiu Bogdan Păunescu, Director Executiv, Multi Data Soft SRL.

Provocările unui business în creștere

Multi Data Soft (MDS), partener Oracle Gold, este o companie specializată în proiectarea, implementarea și întreținerea unor soluții IT complete pentru companii românești și străine de prestigiu, precum Fujitsu Services Ltd., SNTGN Transgaz SA, Michelin România, Orange România, France Telecom sau Transelectrica. În ofertele sale sunt incluse servicii Oracle E-Business Suite, Oracle Database, soluțiile Oracle Hyperion, Oracle Engineering Systems și Oracle Business Intelligence. și durată scurtă de implementare
Compania investește în dezvoltare și a decis să deschidă noi segmente de piață, utilizând cele mai noi tehnologii și platforma Oracle Cloud pentru a spori disponibilitatea sistemelor și a infrastructurii IT. Astfel au devenit prioritate de business reducerea costurilor cu personalul, a consumului de energie, dar și creșterea gradului de securitate a informațiilor.

Beneficiile soluțiilor Oracle Cloud folosite de Multi Data Soft

  • Prin serviciul Oracle Compute Cloud viteza de procesare a sarcinilor de lucru pentru clienții Multi Data Soft a crescut de 8 ori prin eliminarea timpilor morți. Soluția oferă un mediu de calcul complet scalabil destinat rulării aplicațiilor, cu performanță consecventă și adaptabilitate integrată. Concret, compania oferă acum soluții mai rapide de provizionare și adaptare a mașinilor virtuale la nevoile efective ale clienților, prin punerea la dispoziție a capacității de stocare necesare, precum și a resurselor de rețea, cu administrarea și scalarea topologiei mașinii virtuale în mediul cloud. Soluția oferă și posibilitatea de efectuare a operațiunilor de tipul lift and shift pentru aplicații precum Oracle E-Business Suite, soluțiile Hyperion și Oracle Business Intelligence, după necesitate.
  • Datorită accesului la portofoliul Oracle IaaS, Multi Data Soft are acces la serviciul Oracle Storage Cloud, care oferă o soluție de stocare redundantă și cu grad de disponibilitate și performanță ridicat, eliminând necesitatea unei noi investiții de 29.000 de dolari.
  • Nivelul de protecție al datelor a crescut considerabil, întrucât Oracle îndeplinește cerințele pentru securitatea centrelor de date și asigură redundanță completă în cazul unui incident major sau al unui dezastru natural.
  • Prin transferarea volumului de lucru în cloud, costurile la facturile de energie electrică au fost reduse cu până la 60%, ceea ce înseamnă o profitabilitate mai mare și un impact redus asupra mediului înconjurător.

„Oracle este singurul furnizor care îndeplinește toate cerințele noastre în calitate de consumatori de tehnologie, sprijinind totodată modelul nostru de afaceri cu o suită completă de soluții cloud. Prin utilizarea serviciilor Oracle IaaS & PaaS realizăm economii imense și ne putem concentra pe experiența clienților, indiferent de așteptările acestora.”, a adăugat Claudiu Bogdan Păunescu, Director Executiv, Multi Data Soft SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *