free download 78 travel guides written by experts

Multa distractie din septembrie, la AXN

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza patru seriale de mare succes. Din septembrie puteţi urmări primul sezon din Vampiri, sânge şi poveşti de dragoste/Blood Ties, un delicios serial poliţist cu vampiri, cel de-al doilea sezon din amuzantul şi spiritualul serial Eli Stone şi din satanicul În slujba diavolului/Reaper, precum şi cel de-al cincilea sezon din Operaţiunea de salvare/Rescue Me, care ne introduce, cu mult umor, în viaţa personală a unor pompieri din New York. Tot în septembrie, AXN va difuza patru filme de succes: un film de groază, Frica punct com /Fear Dot Com în care Internetul ucide oameni, un spectaculos film fantastic de acţiune şi aventuri regizat de Guillermo del Toro, Hellboy – Eroul scăpat din infern /Hellboy, un thriller dur cu Thomas Jane şi John Travolta, Justiţiarul/The Punisher şi un film romantic cu Julia Roberts şi Kirsten Dunst, Zâmbet de Mona Lisa /Mona Lisa Smile.

ELI STONE – sezonul 2
Din 4 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 23:00

Pentru avocatul de mare succes Eli Stone (Jonny Lee Miller), totul a început ascultând muzică. Cel de-al doilea sezon începe cu Eli revenit la muncă după o operaţie pe creier, încununată de succes. El merge la o psihiatră (Sigourney Weaver) care îl ajută să revină în societate, dar care se dovedeşte rapid a fi imaginară. Ea îi arată lui Eli că ceea ce-i lipseşte în viaţă este conştientizarea divinului. Iar acum a început să aibă viziuni fratele lui Eli: el vede o bancă distrusă de o macara uriaşă. şi chiar se întâmplă întocmai, iar şeful lui Eli, Jordan (Victor Garber), se află în clădire. Cum echipa de salvare îl caută unde nu trebuie, este posibil ca foarte curând, să moară. Prin urmare, Eli revine rapid la „normal” şi face tot ceea ce este legal – şi uman – pentru a-l salva.

În slujba diavolului/Reaper – sezonul 2
Din 4 septembrie, vinerea de la 22:00

După cum vă amintiţi, acest serial de comedie, amuzant şi incitant a început cu Sam (Bret Harrison), care tocmai aflase că părinţii lui i-au vândut sufletul Diavolului. Prin urmare, el a fost obligat să devină vânător de recompense pentru Diavol. Din fericire, Sam nu era singur şi cei doi amici ai săi de la magazinul de unelte, Sock (Tyler Labine) şi Ben (Rick Gonzalez) l-au ajutat. Cel de-al doilea sezon începe cu o veste şi mai şocantă: se pare că tatăl lui adevărat este însuşi Satana şi sarcinile pe care le primeşte sunt tot mai dificile: acum, de exemplu, trebuie să captureze sufletele diabolice a 40 de criminali brutali care au evadat din Iad şi să le readucă acolo unde le este locul. Dar Sam are şi dreptul să spere, căci cunoaşte un bărbat care şi-a vândut sufletul Diavolului şi a scăpat!

Vampiri, sânge şi poveşti de dragoste/Blood Ties – sezonul 1
Din 23 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 23:00

Vicky Nelson (Christina Cox) a fost poliţist la Toronto, dar a devenit detectiv particular. Într-o zi, o tânără o angajează pentru a investiga moartea iubitului ei care, susţine ea, a fost ucis de un vampir. Vicky îşi ia meseria în serios şi se apucă imediat de treabă. Curând, ea face cunoştinţă cu Henry Fitzroy (Kyle Schmid), care are încredere în frumoasa poliţistă şi-i arată latura sa întunecată. El mărturiseşte că este copilul din flori al lui Henric al VIII-lea, că are 450 de ani şi că este vampir. Henry bea numai sângele criminalilor. Henry şi Vicky devin aliaţi şi se confruntă cu un inamic comun, teribilul şi brutalul demon Astaroth.

Operaţiunea de salvare/Rescue me – sezonul 5
Din 27 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00

Amuzantul serial se concentrează pe vieţile unor pompieri din New York, pe luptele lor emoţionale şi personale în lumea post 11 septembrie. Personajul principal este Tommy Gavin (Denis Leary), pompierul a cărui viaţă este tot timpul în priză. Cel de-al cincilea sezon începe cu înmormântarea tatălui lui Tommy, la finele căreia el sparge sicriul cu o secure şi-i dă foc. Prin urmare, viaţa lui nu este cu nimic mai uşoară decât în primele patru sezoane. Curând, în timpul evacuării unei clădiri, Tommy şi echipa sa dau de probleme din pricina… artificiilor. Mai tîrziu, când trece pe la fosta soţie, Janet, el trebuie să accepte faptul că aceasta are un nou partener de viaţă, Dwight, care-l ironizează pe Tommy pentru că este pompier. Ca şi cum nu era destul, fiica lui, Collin, iese cu unul din colegii lui – dar Tommy nu ştie… încă. În fine, vărul lui, Mick, beat fiind, face o scenă la biserică – şi toate acestea se întâmplă numai în primul episod al acestui sezon!

AXN Film Fiesta în septembrie

Frica punct com/Fear Dot Com
Premiera: duminică, 6 septembrie, de la ora 22:00
În acest horror al secolului XXI a cărui temă este cyber-spaţiul, sunt găsite patru cadavre. Singura asemănare între cazuri este că toţi au murit la 48 de ore după ce au intrat pe site-ul feardotcom.com. Durul şi foarte inteligentul detectiv Mike Reilly (Stephen Dorff) începe să lucreze cu frumoasa Terry Huston (Natascha McElhone), de la Ministerul Sănătăţii, pentru a afla cauza acestor morţi misterioase. Singura cale de a obţine un indiciu este să intre pe site. Ei au doar 2 zile la dispoziţie pentru a elucida misterul şi a-şi salva vieţile. Ceea ce vor descoperi este mult mai terifiant decât tot ce-au visat vreodată.

Hellboy – Eroul scăpat din infern/Hellboy
Premiera: duminică, 13 septembrie, de la ora 22:00
Fascinantul şi talentatul scenarist şi regizor Guillermo del Toro ne oferă Hellboy – Eroul scăpat din infern, un film de aventuri supranatural inspirat de o celebră bandă desenată. Când naziştii au încercat să folosească magia neagră în timpul celui de-al 2-lea război mondial, un demon (Ron Perlman) a fost aruncat în lumea reală, creat fiind de diabolicul călugăr rus Grigorij Raszputyin. El ar fi trebuit să slujească răul dar, din fericire, a fost salvat de sinistrele forţe de către bunul Dr. Broom (John Hurt). Acesta l-a crescut ca pe propriul său fiu şi care l-a ajutat să-şi dezvolte talentele paranormale. Curând, Hellboy, bunul şi telepaticul "om al mării" Abe Sapien (Doug Jones) şi Liz Sherman (Selma Blair), femeia care controlează focul şi pe care o iubeşte Hellboy, încep să lupte împotriva lui Raszputyin. şi marea întrebare a acestui spectaculos film de acţiune şi aventuri este: Ce face ca un om să fie Om?

Justiţiarul/The Punisher
Premiera: duminică, 20 septembrie, de la 22:00
După ani de muncă grea, agentul special FBI Frank Castle (Thomas Jane) se va retrage împreună cu soţia (Samantha Mathis) şi fiul său. Înainte, însă, mai are de îndeplinit o misiune sub acoperire. Deşi Castle îşi joacă rolul la perfecţie, operaţiunea scapă de sub control şi un tânăr, Bobby Saint (James Carpinello), este ucis din greşeală. Tatăl băiatului, coruptul afacerist Howard Saint (John Travolta) îl consideră pe Frank vinovat de moartea lui Bobby şi, drept răzbunare, măcelăreşte întreaga familie Castle. Dar Frank supravieţuieşte şi decide să devină judecător, juriu şi călău sub numele de "Justiţiarul". El se va război singur cu cei ce i-au greşit şi nu va ceda până ce toţi cei ce i-au ucis familia nu-s morţi. 

Zâmbet de Mona Lisa/Mona Lisa Smile
Premiera: duminică, 27 septembrie, de la ora 22:00
Suntem în 1953. Katherine Watson (Julia Roberts) este o literată modernă şi cu spirit liber care acceptă poziţia de profesor de artă la o şcoală de fete din New England. Dornică să-şi înveţe studentele nu doar artă ci şi şi cum să gândească şi să trăiască arta, ea începe să lucreze cu mult entuziasm. Curând însă îşi dă seama că opiniile ei nu-s compatibile cu stilul conservator al şcolii, cele mai multe fete dorindu-şi să se mărite cât mai repede. Una dintre principalele inamice va fi una din propriile ei eleve, aristocrata Betty Warren (Kirsten Dunst). Piesa "The Heart Of Every Girl", scris de Elton John, a fost nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun cântec original. 

Bucuresti, 24.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *