metalshow

Mult mai mult decat un simplu frigider

Capacitate generoasă, consum redus de energie şi funcţii inteligente

· Tehnologia inovatoare mentine alimentele proaspete mai mult timp datorită sistemului de iluminare LED cu o putere asemnănătoare celei solare, asigurând astfel temperatura optimă

Alimentele proaspete au, pe lângă un gust bun, beneficii directe asupra sănătăţii; cu toate acestea, mulţi consumatori au fost dezamăgiţi de faptul că alimentele şi-au pierdut gustul autentic sau s-au alterat, deşi au fost păstrate în frigider.

Noua combină frigorifică de la LG, lansată astăzi la Madrid, în Spania, are încorporată o serie de funcţii inovatoare care rezolvă problema alterării sau pierderii gustului alimentelor. Mai mult, prin spaţiul mare de stocare, noua combină frigorifică LG va da impresia consumatorilor că se află într-o adevărată piaţă de alimente, cu sortimente proaspete, gustoase şi la îndemână.

LG Electronics – unul dintre liderii globali în domeniul aparaturii electrocasnice – a creat noua combină frigorifică LG cu o capacitate de 385 litri, inclusă în clasa energetică A++ pentru un consum redus de energie, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător şi alimentele.

“Bucataria a devenit mai mult decat un loc de servit masa. În prezent, este locul unde se întâlnesc zilnic membrii familiei sau unde îţi inviţi prietenii,” a afirmat Young-ha, preşedinte şi CEO al Companiei Home Appliance a LG Electronics. “Am creat noua combină frigorifică LG ca răspuns la nevoile consumatorilor de a trăi o viaţă mai sănătoasă şi de a reduce consumul de energie, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte spaţiul sau design-ul bucătăriei.”

Alimente proaspete pentru mai mult timp

Noua combină frigorifică LG permite stocarea alimentelor fără îngheţare datorită inovaţiilor LG “Total No Frost”, adaptând temperatura în funcţie de tipul de aliment stocat: preparatele din peşte şi legume la -1ºC (30ºF) şi fructele şi legumele la 2ºC(36ºF). Unele modele încorporează şi sertarele “Vita Light” care au încorporate lumină pe bază de LED-uri care imită lumina solară pentru a menţine fructele şi legumele un timp mai îndelungat, păstrând gustul autentic.

O capacitate mai mare şi eficienţă optimă prin tehnologia exclusivă LG – Linear Compressor

Tehnologia LG Linear Compressor a revoluţionat design-ul aparatelor frigorifice, oferind un spaţiu de stocare mai mare, eficienţă optimă şi consum redus de energie. Această tehnologie permite încadrarea modelelor în clasele energetice A+ şi A++ şi asigură o reducere a consumului de energie cu până la 45% pentru modelele de frigidere din clasa A, reducând emisiile de CO2 cu până la 63 de kg pe an. Tehnologia LG Linear Compressor asigură menţinerea unei temperaturi constante spre deosebire de frigiderele cu tehnologii convenţionale, cu aceeaşi capacitate de stocare. Mai mult, pentru modelele cu tehnologia Linear Compressor, LG oferă o perioadă de garanţie de 10 ani.

Design contemporan

Disponibilă în două nuanţe de culori, noua combină frigorifică LG completează design-ul bucătăriei cu note de stil contemporan. Modelele din gamă sunt disponibile în două nuanţe de culori (negru şi gri), din material care nu lasă urme, „titanium” sau cu carcasa albă.

Confort şi inovaţie

Capacitatea internă generoasă, alături de compartimentarea inteligentă asigură un spaţiu de stocare cu aproximativ 50 de litri mai mult faţă de modelele standard existente pe piaţă. Astfel, consumatorii pot stoca o cantitate mai mare de alimente, fără a mai fi nevoiţi să facă des cumpărăturile din magazinele sau pieţele de alimente. În plus, combina frigorifică LG include şi un recipient de apă care nu trebuie curăţat profesionist. Ecranul tactil extern LCD-LED permite un control mult mai uşor al funcţionării congelatorului şi citirea opţiunilor disponibile.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *